Locuitorii din Slobozia sunt stresaţi de prezenţa câinilor comunitari

7

Fie că sunt pe stradă, în parcuri sau în zona blocurilor de locatari, câinii fără stăpîn îi agasează pe orăşenii in vârstă, dar mai ales pe părinţii cu copii mici. Până la modernizarea adăpostului pentru câinii comunitari, municipalitatea poate doar să deparaziteze patrupedele aciuate în oraş.
Cetăţenii sunt deranjaţi de lătratul din toiul nopţii şi sunt speriaţi că ar putea fi muşcaţi în orice moment, există însă şi locuitori ai oraşului care îi adună pe câinii vagabonzi în jurul blocurilor, fără să se gândească la disconfortul pe care îl provoacă vecinilor.
Viceprimarul Alexandru Stoica speră ca, până la iarnă, noul adăpost pentru câinii fără stăpân să funcţioneze cu toate dotările necesare, inclusiv pentru sterilizare.
Administraţia locală îi atenţionează pe iubitorii de animale că de la toamnă, locatarii care vor sa păstreze câinii din spatele blocului nu au decât să-i ia în casă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

7 comentarii

 1. In zona autogarii s-a depasit starea de stres si de deranj, aici cainii au devenit agresivi.
  Chiar nu se poate face nimic.
  In scurt timp sigur cineva va fi sfasiat de acesti caini.
  O fi importanta viata acestor animale, dar viata unui copil sau a unui om ce va fi muscat de acestia chiar nu este importanta?
  Faceti ceva d-nule Primar.
  Aveti posibilitatea sa faceti macar in aceasta directie un lucru bun pt. Slobozeni.

 2. sunt hoarde de babe care ii hranesc toata ziulica pe langa blocuri, deh, complicatii psihosociale-personale combinate cu lipsa unei preocupari dupa o anumita varsta…

 3. Sa-i hraneasca e una si sa sa fie lasati vagabonzi e alta.
  Poate ca ar fi si mai rai daca ar fi infometati.
  Cert este ca s-a atins limita suportabilitatii cu atatia caini maidanezi, trebuie urgent luate masuri.
  AUTORITATILE LOCALE POATE VOR AUZII. TREZIREA!!!!!!!!!!!!
  Cum va implicati in problemele locale sau asteptati ca omul disperat sa-i otraveasca sau sa-i schilodeasca?

 4. ,,Administraţia locală îi atenţionează pe iubitorii de animale că de la toamnă, locatarii care vor sa păstreze câinii din spatele blocului nu au decât să-i ia în casă.” BUNA POANTA, dar seaca!

 5. Langa hotel Select o haita de caini da “recital” in fiecare noapte. Si apara agresiv zona. De orice trecator sau autoturism…
  Ziua dorm toti si asteapta sa vina mamaicile cu papa bun.
  Recomand persoanelor care ii hranesc sa vina noaptea sa le dea mancare (pentru a avea parte de putina adrenalina) si sa le aduca si cate un covrig de pus in coada (semn de belsug pentru urbe).

 6. Cum a mai spus cineva mai sus, toate babele hranesc cainii. Si io ii iubesc, dar nu ii hranesc. Daca gasesc prin gunoaie mancare treaba lor. Dar mai am o durere. DE PISICI NU ZICE nimeni nimica????????? Ca astea s-au inmultit in draci. Cand au chef de marleala miauna de ti se face parul maciuca. Miauna de zici ca un om plangand afara. Copilul meu a vrut sa puna mana odata pe o pisica, dar baba care le umfla (vreo 5 pisici) a zis sa le lase in pace sa manance. Zilnic le hraneste. Pacata ce femeia a fost la viata ei o femeie foarte desteapta. Si stati ca nu-i nimc. Cu criza asta, lumea le va da drumul si cainilor de talie mica pe strada. Si sa vezi la toamna cand se va intuneca mai devreme, si vor incepe copii strada ce va fi la urgente. Si ANTIRABICUL nu se mai face nici la Fetesti, ci tocmai la BUCURESTI. Si stiu cum e cu vaccinurile astea saptamanale. Ca am facut naveta acum ceva timp la Fetesti. Si se fac in abdomen injectiile.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.