Locuri de muncă în străinătate

0

În ciuda restricţiilor de muncă impuse de câteva state românilor, 7 ţări din Europa caută la acest moment forţă de muncă în România.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă aduce la cunoştinţa ialomiţenilor că în prezent sunt disponibile 179 de locuri de muncă în Austria, Danemarca, Estonia, Germania, Lituania, Malta şi Polonia.
O ofertă specială, pentru 40 de stagiari în agricultură face Danemarca, absolvenţilor de liceu agricol din anii 2009 şi 2010, care cunosc limba engleză de nivel mediu.
Germania caută să angajeze 80 de bucătari, 20 de ajutori de bucătari, 10 asistenţi medicali, 2 ingineri, un şef de echipă, un senior inginer şi un manager validare Stress, obligatoriu cunoscători de limba germană.
Polonia oferă spre angajare 15 posturi în cercetare pentru cunoscătorii avansaţi de limba engleză, în Malta sunt disponibile două locuri pentru personal recepţie şi manager restaurant care să vorbească fluent limba engleză, Lituania caută doi ingineri în domeniul energetic şi constructor, cunoscători de engleză şi rusă, Estonia 5 şoferi pentru autocamion, vorbitori de germană şi rusă, iar Austria caută un mecanic auto care să ştie germana la nivel mediu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.