Locuri de muncă pentru deținuți

3

Peste 30 de angajatori din Ialomiţa şi Călăraşi au oferit astăzi 50 de locuri de muncă deţinuţilor din Penitenciarul Slobozia.
În cadrul bursei speciale a locurilor de muncă, organizată exclusiv pentru persoanele private de libertate, aproape 50 de deţinuţi au aplicat pentru posturile oferite în agricultură, industria lemnului, creşterea animalelor sau cultura plantelor.
După ce au stat de vorbă cu angajatorii, deţinuţii s-au declarat extrem de mulţumiţi de posibilitatea refacerii statutului social, prin intermediul unui loc de muncă.
Angajatorii au venit în sprijinul persoanelor care au plătit cu libertatea greşelile vieţii, cu locuri de muncă potrivite îndeletnicirilor pe care le-au deprins în timpul unor cursuri de calificare.
În urma bursei locurilor de muncă, peste 20 de persoane private de libertate au fost selectate în vederea ocupării unui loc de muncă după eliberare.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. inchisoarea e una din cele mai cretine inventii. de munca in folosul comunitatii nu a auzit nimeni(muncitori necalificati, in salubritate, in agricultura etc)? se cheltuie lunar cu fiecare detinut peste 3000 lei din banii NOSTRI! da la inchisoare sa mearga criminalii, violatorii, batausii si din cand in cand sa fie pusi sa sape canale, terenuri agicole, sa lucreze la drumuri. nu e normal sa-i incui pe banii mei, ai tai etc. un sistem idiot. in alte tari unii ai inceput sa-si revina si sa reformeze sistemul corector.

  2. Pai, stati asa: ati uitat ca manelistul politic madalin voicu-psd, impreuna cu paun-deputat din partea minoritatii agresive a romilor, lupta sa-i aminstieze pe cei condamnati la pana in 6 ani de inchisoare? Suntem in RO, tara condusa de incompetentul ponta, caci doar un prost al prostilor poate crede ca un guvern ce are in frunte un plagiator poate face ceva in beneficiul nostru!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.