Love is in the air 2

4

Veniturile reduse şi consumul excesiv de alcool la nivel familial fac viaţa amară multora dintre femeile din Ialomiţa. Acest fond generează conflicte conjugale în care soţii se acuză reciproc, iar cel mai puternic se impune cu forţa în detrimentul celuilalt. De obicei, reprezentantele sexului slab ies şifonate din aceste dispute şi acuzate de infidelitate. Este şi cazul unei femei din Slobozia Nouă care, înainte să plece la muncă, a fost bătută de soţul gelos la ideea că l-ar putea înşela.
Victima a apucat să sune la 112 iar jandarmii din cadrul Grupei de Intervenţie Slobozia s-au deplasat pentru aplanarea conflictului.
La adresa indicată echipa l-a mai găsit doar pe agresor care a recunoscut că şi-a lovit nevasta cu pumnii şi picioarele. Deşi bătută, femeia plecase la muncă în agricultură, unde jandarmii au găsit-o şi au stat de vorbă cu ea.
Victima le-a spus acestora că va merge la Serviciul de Medicină Legală pentru obţinerea unui certificat constatator, iar pe numele agresorului au fost întocmite actele premergătoare de cercetare pentru lovire şi alte violenţe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.