Lozinci în soare

7

foto: Florin Floreanu

Circa 200 de persoane s-au adunat astăzi în faţa prefecturii într-o manifestare de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu la referendumul din 29 iulie.
În majoritate, protestatarii tăcuţi au fost aduşi din localităţile cu primari PDL, dar la miting s-au alăturat atât simpatizanţi cât şi contestatari ai preşedintelui suspendat.
Câțiva trecători s-au oprit pentru a-şi exprima dezacordul faţă de Traian Băsescu.
De pe Platoul din faţa Palatului Administrativ participanţii la miting au pornit într-un marş tăcut spre stadion.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Toata armata de primari PDL au reusit sa stranfa doar 200 de insi?
    Sloganurile dupa pancarde sunt de-a dreptu patetice. Nu ofera nici un motiv concret pentru a vota nu.

  2. Prosti rauu pdleii….cica nu suspendarii…..l a suspendat parlamentul s acu il DEMITEM…Tembelilor!!!Si l parlim cu flacara democratiei ca pe ghita la ignat:))Huuoo PDL!!!JOOSS BASHITUL!!!

  3. P alea a lu Marta nu le pozasi?Sau le ai doar pt tine……da le mai si p alea,sa ne clatim si noi creierul moca:))Si scoate l pe tinel ca i cosonel….si strica colajul…el s ala cu capu chel:))

  4. Romania se indrepta in sfirsit pe un drum bun, democratic, un semn de insanatosire dupa 50 de ani de mentalitate comunista,insa useleul a tebuit sa se bage si sa spulbere totul,sa ne intoarca iar la manevre bolsevice. basescu in 7 ani nu a spus atitea jigniri tuturor oamenilor cat a spus useleul in 7 zile numai CE. un adormit care a sforait cateva nopti in ceasafuri de cotroceni prinde curaj sa se traga de sireturi cu barroso. cel mai chiulangiu neisimtit roman, 1.6% prezenta la munca.
    pe urma vin idiotii si se pling ca nu utilitati apa si minimul de decenta in cartierul garii noi de la useleul militienesc.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.