Luna jandarmeriei

1

foto: Florin Floreanu

Jandarmii au făcut astăzi demonstraţii de luptă în plină stradă la Slobozia.
Luna jandarmeriei a debutat cu parada uniformelor şi a armamentului din dotare, iar cetăţenii s-au putut informa despre atribuţiile celor care menţin zi de zi ordinea şi liniştea publică.
Inspectoratul de Jandarmi Ialomiţa a fost mai aproape de cetăţeni şi le-a arătat celor interesaţi câteva dintre metodele de apărare şi menţinere a siguranţei publice. Efectivele din cadrul unităţii au dat startul manifestărilor prilejuite de luna jandarmeriei cu o demonstraţie inspirată din viaţa reală în care cetăţenii cu sămânţă de scandal sunt imediat imobilizaţi.
Imediat ce jandarmii au anunţat că publicul poate proba diferite ipostaze, elevii s-au înghesuit la standul cu armament , fascinaţi de obiectele reale pe care le văzuseră doar la televizor. Fetele au fost atât de fascinate încât unele şi-au propus să devină jandarmeriţe.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ialomiţa, maiorul Alexandru Constantinescu precizează că anul acesta a fost prima dată când de ziua jandarmeriei s-a ieşit pe platoul din Piaţa Revoluţiei.
Acţiunile din cadrul lunii jandarmeriei continuă marţi cu un simpozion susţinut la Casa de Cultură municipală începând cu ora 11.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. …ehe, ia sa fi dat drumu la un student cu plete p-acolo printre ei, sa vezi cum il adulmecau si indata il smotoceau, iesea o demonstratie pe cinste, ia sa fi zis vrunu ceva gen jos chioru etc. intrau in combat mode

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.