Mădălin Petru Teculescu a fost învestit vineri în funcţia de prefect al judeţului Ialomiţa

17

În 24 de ore de la ieşirea de la guvernare a miniştrilor PSD, Executivul a luat mai multe măsuri privind unele eliberări şi numiri în funcţiile de prefecţi, întrucât aceştia sunt reprezentanţii Guvernului în teritoriu, iar Guvernul are o nouă componenţă politică.

În judeţul Ialomiţa, Alexandru Ştiucă a fost înlocuit cu Mădălin Teculescu. Acesta a depus jurământul în faţa întregului aparat administrativ al judeţului.

Odata cu învestirea Prefectului de Ialomiţa, au fost prezentaţi şi noii directori excutivi ai unor instituţii care funcţionau cu interimari: Ilie Şerban, la Serviciul Comunitar pentru Eliberarea Permiselor şi Înmatriculări şi al şefului  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Constantin Nae.

Elena Oancea

17 comentarii

  1. Pai nu mai putem discuta despre merite atata timp cat a fost NUMIT si nu si-a castigat dreptul de a fi prefect prin-un concurs. Desi, stati calmi ca si concursurile sunt trucate si aranjate, la fel ca si licitatiile pe bani publici.

  2. @claudiu – eu am o parere buna (spre foarte buna) despre teculescu. chiar nu-mi dau seama de ce spui chestiile alea despre el. umbla cu loganul, nu sta la vila – si mi-e suficient. cand o sa-l vad cu gipanu’…

  3. Umbla deja cu VW Tuareg ! Nu va lasati pacaliti ! Este doar un plan pentru a cultiva o imagine democrata “sarac si curat “si cu expertiza . Este proiectul lui Cazacu pentru Primaria Slobozia in 2012 .Cazacu il foloseste si ca virf de lance “APOLITICA ” in lupta de a ameninta si santaja primarii opozitiei .Si este doar inceputul !

  4. Pacat ca nu mi-ai validat si comenturile anterioare. Oricum poate sa ii santeajeze si ii ameninte, sa faca ce vrea muschii lui Cazacu atata timp cat in judet putem observa si simti o schimbare in bine. Oricum si un PSDist in locul lui Teculescu la fel ar fi facut cu PDListii. Cel putin Ionascu ar trebui sa se duca dracu sa nu-i mai vedem moaca de criminal.

  5. Ioana S, cred ca tot ceea ce spui vine din faptul ca ai baut apa de la robinet, in Slobozia! Sau inca nu ai reusit, cu toata zapada, sa pleci de pe centura politicii! Despre proiectele lui Ciuperca&co nu vrei sa ne spui nimic?

  6. Asa v-a invatat Basescu sa vorbiti cu femeile, magarilor ?
    ( magari portocalii ! :))) )

    @Ioana S, iti cer scuze in numele barbatilor adevarati.

    @Guro, lasa, asa esti tu decent, bravo tie. Altii nu sunt.

  7. Multumesc pt scuze ! Problema este cine si cum ar trebui sa fie investit cu o functie publica (am evitat sa scriu ” sa ocupe” )Ce calitati ,cunostinte si garantii ar trebui sa aiba ? Sa fie bogat (daca nu a furat ) sau sarac (daca nu a realizat nimic pt el … ,sau nu e materialist )Daca e scolit la zi sau la distanta ,Daca a confirmat ca manager public sau il injura toti ? Chiar din “politicienii “locali cu care credeti ca ar trebui sa ne riscam si sa-i pastram? Nu avem pe nimeni ?

  8. Pt. Dodo – am injurat sigur mai multi psd-isti decit crezi .CEL mai simplu este sa arunci cu noroi !Cit despre centura politicii multi din cei ce scriu sub pseudonim au batatorit-o !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.