Made in Urziceni

0

Procurorii  Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cercetează la această oră împrejurările în care s-a comis un furt care trece dincolo de graniţele găinăriilor devenite aproape banale, în peisajul infracţional al Urziceniului.

Vineri noaptea, dintr-o anexă a Primăriei Municipiului Urziceni a fost sustras un generator electric, a cărui valoare estimată este de aproximativ 8.000 de lei. În jurul orei 01.30, un echipaj de siguranţă publică ce acţiona pe raza municipiului Urziceni a observat la intersecţia străzilor A.I.Cuza şi Eroilor, două persoane care se deplasau cu un colet suspect. Conform declaraţiilor procurorului Aurelian Ion, purtătorul de cuvânt al Parchetului, autorii furtului au profitat de întuneric, dar şi de lipsa de vigilenţă a paznicului

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani şi l-au prezentat   Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Urziceni, cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită şi susţinută în faţa instanţei, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. În prezent, cel în cauză se află încarcerat în arestul Inspectoratului.

În acelaşi timp, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea celui de-al doilea făptuitor şi documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.