Mai ieftin, dar ilegal

0

Un tânar din Barbulesti a fost ridicat de jandarmi pentru ca vindea produse contrafacute la preturi de specula.

Grupa de interventie din cadrul Detasamentului Mobil de Jandarmi a fost sesizata ca un barbat comercializeaza ambulant, în zona unui centru comercial din municipiul Slobozia, costume de trening si parfumuri, la preturi mai mici decât cele practicate pe piata.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, au procedat la interceptarea persoanei si verificarea activitatilor pe care aceasta le desfasura. Asupra barbatului au fost gasite mai multe costume de trening si cutii cu parfumuri, care erau inscriptionate cu marca unor cunoscuti producatori în domeniu.

Barbatul a declarat ca achizitionase produsele dintr-un centru comercial din Bucuresti, cu 60 de lei costumul trening si 20 lei cutia de parfum si încerca sa comercializeze la pretul de 80 lei bucata, costumele de trening si la 40 lei, cutia de parfum, preturi mult mai mici decât ale produselor de origine.

Jandarmii i-au întocmit comerciantului ambulant din Barbulesti acte de cercetare pentru punerea în circulatie, fara drept, a unui produs purtând o marca identica cu o marca înregistrata, pe care le-au înaintat în vederea continuarii cercetarilor catre Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomita.

Acesta este al cincilea caz de comercializare a unor produse, fara a detine documente legale, pe care l-au constatat jandarmii ialomiteni, în decursul anului 2009.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.