Mai întâi meciul

0

Consiliul Local al municipiului Urziceni se apropie cu paşi repezi de intrarea definitivă în legalitate. După ce Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul formulat de executivul primăriei Urziceni, la sentinţa dată de Tribunalul Ialomiţa, în şedinţa de consiliu din 22 februarie, legislativul ar fi trebuit să constate încetarea de drept a mandatelor consilierilor Stela Savelciuc şi Cosmin Stanciu şi să desemneze alţi doi social democraţi pe locurile rămase vacante. Singura problemă a fost că, exact acum o săptămână, democrat liberalii au invocat lipsa documentului oficial în care Curtea de Apel făcea cunoscută sentinţa şi au blocat invalidarea consilierilor cărora PSD le-a retras sprijinul politic.

Joi executivul a făcut o nouă încercare de convocare a legislativului, dar momentul a părut prost ales, grupul consilierilor PDL preferând meciul de fotbal disputat la Bucureşti, în locul şedinţei de consiliu.

Ceea ce se doreşte a fi ,,ultima strigare’’ se face la această oră, într-o nouă şedinţă extraordinară a consiliului local al municipiului Urziceni..

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.