Mai multe familii din Ialomiţa, cărora le-au murit copiii, au continuat să încaseze alocaţiile acestora şi după deces

6

alocatie-1

Inspectorii Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială au verificat 32 de dosare de alocaţii de stat în urma suspiciunilor de “beneficiari decedaţi” sau plată nejustificată.
Directorul instituţiei, Silviu Vlădăreanu, precizează că au fost astfel depistate 6 familii care au continuat să primească alocaţii de stat după decesul minorilor, în cuantum pe peste 10.000 de lei.
În urma verificării dosarelor în care beneficiarii de alocaţii de stat au peste 18 ani, s-a constatat că aceştia erau elevi şi urmează cursurile liceale sau profesionale, fără întrerupere sau repetarea anului şcolar.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. @gigi, dupa cum bine vezi:”6 familii care au continuat să primească alocaţii de stat după decesul minorilor”, deci vina este a celor care nu au anulat aceste alocatii, adica anumiti functionari platiti din taxele si impozitele tale nu si-au facut treaba!

  2. si ce ar mai trebui sa faca amaratul de cetatean pt ca armata de functionari publici sa existe, pur si simplu??? de ce trebuie sa dovedesc ca traiesc sau ca am murit? de ce nu exista corespundenta intre institutii? odata eliberat certificatul de deces, familia nu mai are nicio treaba… sa comunice instituţiile intre ele, sau li se pare prea mul fandositilor din birouri carora nu le mai ajungi la nas de ocupati ce sunt cu propria existenta???

  3. dar moralmente un om ar trebui sa simta la obraz ca ia un ban necuvenit,pentru ca acel ban este luat de la altul care a contribuit si sa mearga sa declare.
    astea de fapt sunt pomenile socialiste ale guvernarii,va dam niste maruntis,care e mai bun decit nimic, ne dati votul iar noi ramanem in continuare calare pe bugete, pe banul public sa il furam asa cum bine ne pricepem.
    useleul se bazeaza pe pulime, pe sarantoci, pe amarasteni, pe neispraviti,putori pe care ii agonizeaza cu situatia asta,incurajind nemunca.
    daca s-ar baga 10 clase minim obligatoriu pentru drept de vot si minim 5 ani in cimpul muncii useleul nu ar mai exista.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.