Mai mulţi alegători la parlamentare faţă de referendum

2

Numărul de alegători este în Ialomiţa mai mare la scrutinul de la parlamentare faţă de persoanele înscrise pe liste la referendumul pentru demiterea preşedintelui.
Conform datelor comunicate de Prefectura Ialomiţa, pe 9 decembrie sunt aşteptaţi la vot 240. 137 de alegători în judeţ, cu 28 mai mulţi în comparaţie cu populaţia cu drept de vot din listele de la 29 iulie.
Creşterea rezultă din numărul mai mare al tinerilor care au împlinit 18 ani în ultimele 3 luni şi au acum drept de vot faţă de cel al ialomiţenilor care au decedat în această perioadă.
Conform datelor în vigoare ale Direcţiei judeţene de Statistică, înregistrate la 1 iulie 2011, judeţul Ialomiţa are o populaţie de 285.733 de locuitori.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. si ce s-au mai dat de ceasul mortii că listele de la referendum au fost umflate… Ori atunci erau corecte, ori acum au acelaşi scop! propun un vot pe net! voi ce credeţi? au fost în regulă listele la referendum sau guvernarea usl are un interes ca numarul de alegatori sa fie mai mare?

  2. @cineva…interesul vadit al U.S.L-ului este sa aiba cat mai multi alegatori pe liste(minori, decedati, nu conteaza)ca sa poata fura cat sa le asigure inca patru ani de somn in jiltul de la Parlament!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.