Majorări succesive de preţ pentru transportul public de călători

17

transport-public-slobozia

Creşterea tarifului la 2 lei biletul de călătorie pe traseele din municipiul Slobozia, inclusiv în cartierele Bora şi Slobozia Nouă, determină scumpirea abonamentului pentru elevi şi salariaţi.
Transportatorul solicită Consiliului Local Slobozia să aprobe majorarea unui abonament pentru transportul public în comun la 65 de lei pe lună, de la 44 de lei cât este în prezent.
Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării consilierilor locali în şedinţa de joi, 29 august, iar dacă va fi adoptat, noile tarife la abonamentele de transport public local vor intra în vigoare din 9 septembrie, exact înainte de începerea anului şcolar.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

17 comentarii

 1. Sensibil subiect ! Ati asteptat toamna sa se mai racoreasca un pic ! Pentru ca vara autobuzele lui Peicol Public ( Pericli) sunt un fel de etuve . Dar alesii nostri nu se plimba cu autobuzele ci cu avionul spre China . Scumpiti si ” coca-cola”de la reteaua de apa potabila pentru ca asa cere Urbanul .Ca ,cine cere nu piere ,nu? Si slobozenii sunt buni platnici . Au fost pritre primii din tara la plata impozitelor !

 2. scumpiti frate, scumpiti tot, scumpiti si c….ul din wc, si tot sa plecam cu totii din tara asta sa ramaneti doar voi sa platiti toate rahaturile astea scumpe. ca si ministra transporturilor nu a mai circulat cu trenu din studentie, iar la metrou nici nu stie cat costa cartela. da voi scumpiti, ca doar de asta sunteti in stare

 3. in aceleasi conditii infecte??cum justifica aglomerarea,sardineala,zdranganeala,accidentele produse?/astia chiar nu patesc nimic sau cotizeaza sa li se aprobe propunerea??voi,ceilalti calatori,ce credeti???

 4. Cred că-i justificată creşterea …..la cum au crescut preţurile la carburanţi,cred că pe la 2,5-3ron era preţul corect….nu-mi dau seama cum rezistă şi cum de face profit să cumpere chiar şi maşini uzate….

 5. Mai, Danut! Tu nu esti consilier PSD? Nu esti din gasca …? Nu te-a plimbat “Pericol Public” pe la sedinte de partid pe la Bucuresti, acum la Constanta, etc? Bun avocat! Slobozia va merita! I-a zi, cum ai scos-o cu cauciucurile la Urban, si alte matrapazlacuri pe care le stim? N-o veni iar Basescu sa va scuture pe toti?
  Vorbind serios, PP-ul a stat atata timp cu un leu, i-au crescut autobuze in curte si acum dubleaza pretul? Cat o fi cota? PP-ul a supt de la tita PDL-ului acum a trecut la cea a PSD-ului? Frumos! Halal!
  Slobozia va merita!

 6. Io cu transportul local m-am deplasat rar….şi mai mereu nu mi-au plăcut condiţiile….nu-s consilierul cuiva…doar am gândit un plan de afaceri ….probabil şi astă de acum şi cei cu asociaţia rezistau cu evaziune pe piaţă şi taxele “rezonabile” de la CL…..Dacă faci un plan de afaceri conform legislaţiei…adică fără muncă la negru sau la minim pe economie….fără motorină de ciordeală şi fără clemenţa politică a consiliului local…..trebuie să ai cel puţin 3lei biletul….Eu cred că firma asta de transport face un bine politicienilor locali…asigurînd transportul la aşa preţ falimentar în condiţii normale….aşa că lăsaţi-o în plm de vrăjeală electorală..ăştia sloboziţi de maimuţa mike))

 7. Asaaa, pretul transportului public a crescut, al apei ,,potabile” se rezolva, factura de curent electric va veni iar majorata, cea pentru gaze-la fel, putere de cumparare in maxima scadere, nivel de trai tot mai scazut. Sa aiba vreun merit politicienii locali ai usl in toate astea? Prosti ai prostilor, care ati votat usl, ce parere aveti? Nu-i asa ca va ies pe nas micii si berea date de usl-asii mincinosi pentru votul vostru?

 8. @danut: Bagati doua degete in priza, ca sa va transmiteti parerea! După cum arată factura de la E-ON, odată cu scumpirea energiei electrice s-au scumpit şi cele 4 taxe care însumează 30% din costul energiei consumate, contribuţia la cogenerare plus certificatele verzi însemnând 16%! Energia electrica s-a scumpit cu 6%, rezervarea cu 6%, acciza cu 5,2%, contribuţia la cogenerare cu 9% si certificatele verzi cu 70%! La scumpirea din 1.07.2013 se va întâmpla acelaşi lucru si va suporta toata lumea, indiferent de venituri !
  Din informaţiile primite de la E-ON, rezervarea se plăteşte indiferent daca consumi sau nu energie electrica si nu presupune consumuri din partea furnizorului. Plătim aceasta rezervare pentru ca ni se furnizează energie electrica, ceea ce nu este un favor. E-ON trebuie sa facă acest lucru daca vrea sa-si vândă marfa !
  In ce priveşte contribuţia la cogenerare si certificatele verzi, nu am aflat de ce trebuie sa le plătim noi. Ce obligaţie au consumatorii sa finanţeze investiţiile, mai ales ca plătim energia electrica din ce in ce mai scump, odată cu ea crescând toate preturile !?
  In U.E. aceste doua taxe nu se plătesc! Dar U.E. nu este guvernata de usl!

 9. @mike Ce populism greţos….păi n-au fost astea negociate şi asumate pe calendar de jegurle de pdlişti şi smintitul lor conducător?Nu compătimi tu populaţia….le dă usl pîine mai ieftină,subventii la încălzire şi nevestele bogaţilor, impozitate şi cu tot cu garderobele din dotare…să se-ncălzească cu ele sau să-şi pună o haină-n plus)))

 10. Pai daca usl nu poate schimba ce-a facut rau PD-L, de ce-au mai candidat mincinosii, hotii si prostii? Despre noile scumpiri, intrate in vigoare de la 1 septembrie 2013, nu zice nimeni nimic? Hm, ciudat!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.