Mama fetiţei abandonate la jumătatea lunii octombrie în Slobozia s-a întors la copil

6

Ele sunt împreună internate în Centrul Maternal, sub supravegherea personalului Direcţiei Judeţene pentru Protecţia Copilului. Reprezentantul instituţiei, Nicolae Badea a declarat pentru Radio CAMPUS că micuţa Ana Maria şi mama ei pot sta în Centrul Maternal 6 luni, timp în care se va analiza situaţia şi se va lua o decizie privind încredinţarea copilului
În urma audierilor făcute de poliţiştii ialomiţeni a reieşit că mama şi fetiţa ei sunt într-o situaţie disperată pentru că nu au unde să locuiască.
De la adresa de domiciliu, din Borduşani, ele au fost gonite de tatăl tinerei mame, iar bunica maternă, care după despărţirea de soţ a plecat la Bucureşti, unde a locuit numai în chirie, este acum grav bolnavă de cancer, în spital.
Singură şi cu un bebeluş pe care tatăl nu l-a recunoscut, Mihaela îşi găsise o gazdă unde peste noapte îşi putea lăsa fetiţa să doarmă, în timp ce ea stătea afară.
Declaraţiile au fost confirmate de pensionara din Bucureşti care acum este dispusă să le primească pe amândouă în casa ei. Deocamdată, această soluţie ar putea fi ultima pe care reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru protecţia Copilului ar putea să o ia în calcul, deşi tot ei recunosc că cel mai bine pentru copil este să rămână alături de mama.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. … Nu este tipic cazul acestei tinere femei si mame… pentru cate alte femei?
  … La fel nu este tipic cazul acelui… ?barbat?… sau… ?tata?… pentru cati altii de seama lui…
  care vad in femeie doar o CEVA… buna numai pentru satisfacerea unor necesitati animale si pentru facut munca de smotru… ca apoi, candva… cand nu mai „corespunde”… sa i se puna traista in bat si copilul in brate si sa fie alungata ca un animal haituit?!
  … Cand vor fi aceste „creaturi masculine”, cu aliura de pasa in fine educate… ca au si
  obligatii si nu numai… asa cum cred ele… se pot autoservi pe cheltuiala vietii altora, cu atat mai mult atunci cand sant si copii in joc?
  … Ma intreb… privind acum viata de destui ani, deci pretind ca as avea ceva experienta de viata… unde ramane munca acelor mame care au in majortatea cazurilor sarcina de a educa aceste specimene?
  … Cu alte vorbe… Ce ramane din povestea cu CEI 7 Ani de ACASA?
  … Nu este destula jale si necaz in viata asta, nu sant destui oameni dezorientati?
  … Unde ramane OMENIA?… Numai de putina OMENIE are nevoie LUMEA asta… si nu costa mai nimic!
  … Iar cine poate in acest caz mamei si copilului ajuta… sper sa se straduiasca indeajuns ca ele sa ramana impreuna… Altfel seria vietilor nenorocite… in special femeii rezervate… nu se va intrerupe!
  … Societatea este chemata sa faca ceva… si anume numai ceea ce este pentru amandoua in sinea naturii.

 2. … De “beut”… nu-mi place, bre!…
  Dar pe aratura poate o voi lua candva… cine stie… ca m-o apara cel de SUS… de pistoalele ce le poarta unii asa ofensiv cu ei…
  … Ca turcii nu cred ca mai dau navala… Am inteles ca pe acolo tiganii se simt acum in elementul lor.

 3. … CINEVA, multumesc ca dai dreptate celor care de citit au dat…
  Nu cred ca cu asta o disputa sa infierbinte au urmarit…
  Iar eu am cunoscut… destule care ca si acea tanara au patit.
  … Poate Pistol… sta pe un TRON?
  … Vorbeam la adresa celor necajite… Ca sa am PARDON!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.