Maria Ionaşcu a fost înlocuită cu Nica Balaciu la conducerea Liceului Pedagogic

24

sursa foto: www.facebook.com

Înainte de încheierea anului şcolar, Otilia Dumitru a început demiterea directorilor numiţi de PDL. Contrar declaraţiilor de la învestire, ca nu va schimba politic nici un director de şcoală, noul inspector general al învăţământului ialomiţean continuă politica de cadre la nivelul funcţiilor de conducere perpetuată în ultimii 20 de ani de toate partidele politice.
Schimbările de directori şcolari au început cu Liceul Pedagogic din Slobozia, unde Maria Ionaşcu a fost înlocuită cu Nica Balaciu, la rândul ei retrogradată de Stavăr Ilie din funcţia de inspector şcolar.
Contractul de management al Mariei Ionaşcu la conducerea Liceului Pedagogic Matei Basarab din Slobozia s-a încheiat la 10 iunie, iar alternativa prelungirii acestuia până la încheierea anului şcolar a fost refuzată.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

24 comentarii

 1. nici nu s-au racit bine urnele de vot si i-au tras-o lui ionascu prin ricoseu. astia – prietenii de ieri – vor sa-l goneasca din oras.

 2. Niciodata nu vom fi condusi de catre oameni competenti pt ca functiile au devenit politice neavand legatura cu competenta.In Slobozia iti gasesti un loc de munca(oricare ar fi acela) doar daca ai pile.Astept ca dl Stoica, noul primar sa-si respecte promisiunile din campania electorala:rezolvarea problemei apei, construirea blocurilor ANL, parcul industrial, centrala pe biogaz, panourile solare, Padurea Peri, etc…slobozenii(mai ales cei care au pus stampila pe USL)urmaresc cu interes evolutia Sloboziei si in principal asteapta locurile de munca promise!

 3. Incerc sa-mi inchipui cat au adunat in ele insele si cat au suportat cadrele didactice de la acel liceu ifosele “primei doamne” a municipiului… si cu cata usurare aproba acest gest de azi…

 4. Ce naiba i politic aici?Daca pe 10 iunie i a expirat contractul decizia de prelungire apartine inspectoratului. Cat a avut contract si fosta conducere portocalie l a respectat . Si pana la urma nu exista conducatori de neinlocuit.Binenteles ca motivul (terminarea contractului)e elegant si convenabil.

 5. la cate amenintari au aruncat pe piata psdisti puteau sa se abtina de la razbunarea asta facila. dar partidul e mai presus de toate… cat de trist e totul… parca vad fetele lungi din cancelarii care nu stiu cum sa se puna mai bine cu noua putere. breasla profesorala nu a fost niciodata mai carpa ca acum. o masa inerta, lipsita de opinie, de atitudine. poate ar fi bine sa li se predea si lor niste cursuri de cultura civica.

 6. @cineva, diferenta este ca votantii PP-DD provin din randurile fostilor votanti PSD, noctambuli telespectatori de OTV dar dezamagiti de toata clasa politica trecuta si prezenta si care se regasesc in utopiile diaconesciene.Cunosc persoane titrate care au votat la CJ cu candidatul PP-DD doar pt ca nu doreau sa puna stampila pe USL.Este ingrijorator faptul ca oamenii, dezamagiti, se indreapta catre noi partide, unele dintre ele chiar extremiste…

 7. Asa mai merge!!! Oricum dna Balaciu este o profesoara bine pregatita, si cred ca liceul nostru o sa devina cel mai bun acum. Felicitari!!!

 8. În ce domeniu este bine pregătită? Să ştim şi noi, poate ne înscriem odraslele şi cunoscuţii în această instituţie de valoare. Aşteptăm oferte/ tarife!

 9. eu astept CV-ul doamnei si raspunsul inspectoratului pt acceptarea diplomelor de licenta obtinute la Slobozia, inclusiv la titularizare. e legal sau ILEGAL doamna Otilia Dumitru?

 10. Unde este competenta si desteptaciunea. Eu nu le-am descoperit la aceasta persoana pe care o cunosc destul de bine. E vai si amar de invatamantul romanesc daca a ajuns sa fie condus de oameni mediocri .

 11. Evelina zice că:
  18 iunie 2012 (acum 5 zile) la 19:21

  Asa mai merge!!! Oricum dna Balaciu este o profesoara bine pregatita, si cred ca liceul nostru o sa devina cel mai bun acum. Felicitari!!!

  Oare ? ????? Nu cred .

 12. “altcineva zice că:
  19 iunie 2012 (acum 4 zile) la 16:58

  În ce domeniu este bine pregătită? Să ştim şi noi, poate ne înscriem odraslele şi cunoscuţii în această instituţie de valoare. Aşteptăm oferte/ tarife!”

  TOTAL DE ACORD

 13. Ce de “viteji” anonimi!!! “cineva”…”altcineva”…care-de-care mai dur si mai cunoscator! Nu va trece daca-i jigniti pe altii, chiar subtil, credeti voi! Din interiorul vostru vine problema (frustrarea, invidia, vreau sa zic; ca prostia este evidenta!!!) Muscati-va unghiile in continuare si, daca voi nu aveti cum sa va ridicati, crapati vazandu-i pe altii cum o fac!

 14. Pt “cineva”: Inseamna ca nu o cunosti din moment ce scrii astfel despre dna Nica Balaciu. Sau, mai e o varianta: invidia! O cunosc destul de bine si stiu ca nimic din ceea ce scrii nu este adevarat! Este o doamna de o finete extraordinara, dar si un om minunat. Cine o cunoaste si nu e invidios, ma va aproba. Exista foarte putini oameni ca si Nica Balaciu, din pacate…plus ca are si un suflet imens. Nica Balaciu e un om de nota 20. Asa ca, inceteaza cu aberatiile si invidia…macar tine-le pt tine, te faci de ras, “cineva”!!!! Scrii numai absurditati la adresa doamnei Nica Balaciu!

 15. vai de viitorul pedagogicului, doamna ionascu ce il mai tinea in frau…nu ii mai luati aparea “doamnei” balaciu ca mi-a fost profesoara si am vazut-o doar in prima ora cand am facut cunostinta cu ea, nici macar la incheierea mediei nu a venit, a incheiat altcineva in locul ei, ea era ocupata cu spaga de la bac

 16. HA! HA! HA! Mai “Gabriel Gartoi”!!! Sau…Maria Ionascu te numesti cumva ?!? Las-o balta!!! Sau spune ceva cat-de -cat credibil! Cred ca le confunzi pe cele doua…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.