Marian Neacşu: Protocolul USL nu se negociază

1

USL Ialomiţa negociază candidaţii pentru alegerile locale şi numărul de locuri în consiliile locale şi judeţean care revin PSD şi PNL. Deputatul Marian Neacşu susţine că protocolul Alianţei de Centru Dreapta pentru Primăria Slobozia şi Consiliul Judeţean va rămâne neschimbat. În Ialomiţa, candidaturile comune, sub umbrela USL, aparţin Partidului Social Democrat, fără ca liderii judeţeni ai celor două formaţiuni politice să poată influenţa acest fapt: ” In Ialomita, candidatii pentru presedintia consiliului judetean si pentru primaria municipiului resedinta de judet sunt din partea PSD. Punct. Acest lucru este nediscutabil. Daca s-ar contesta acest lucru, inseamna ca noi, la Ialomita, am contesta ceea ce au semnat copresedintii USL la centru. De ce nu poate sa existe o exceptie de la regula? Pentru ca s-a convenit un criteriu paritar, care ne-a fost defavorabil; va dati seama ca nu se mai poate accepta, pentru ca ce se ia aici, ar trebui dat in alta parte. Nu cred ca daca liberalii de la Ialomita ar vrea sa obtina ceva aici, liberalii din alt judet ar fi de acord”.
Conform calendarului convenit între PSD şi PNL, protocolul USL Ialomiţa va fi semnat în forma finală pentru alegerile locale în jurul datei de 20 martie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Lasati competenta, domnilor. Ce-i aia? Ciolanul se imparte conform intelegerii, sa fie clar. PSD-ul n-are in curte nici o “personalitate” pt. postul respectiv dar asta nu inseamna sa renunte la o asemenea vaca de muls.
    Mergem cu rebuturile aflate la dispozitie, corect Nea’ Neacsu? La fel ca la Parlament.
    Alianta asta de stanga-dreapta va fi de mare succes.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.