Marian Neacşu regretă că doctorul Olaru nu şi-a găsit loc în executivul PSD Ialomiţa

2

deputat-neacsu-marian

Noua echipă de conducere a PSD Ialomiţa este dezechilibrată!
Parlamentarul Marian Neacşu apreciază că executivul PSD Ialomiţa, rezultat în urma alegerilor de săptămâna trecută, ar fi trebuit să fie mai omogen, din punct de vedere al reprezentanţei de gen, vârstă şi valoare.
În opinia deputatului, din conducerea organizaţiei judeţene a PSD ar fi trebuit să facă parte şi medicul Vasile Olaru, iar pe lista de vicepreşedinţi ar fi trebuit să încapă toţi cei care şi-au dorit această calitate.
Dintre cei care au candidat, dar nu au avut suficiente voturi pentru a se încadra la funcţia de vicepreşedinte sunt Nichita NIŢĂ care a primit 75 de voturi, Vasile OLARU cu 61 de voturi şi Dragomir SCRIPCĂ – 44 de voturi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Ce ti-e si cu regretele astea, domnule! Si eu regret ca, dupa o asa-zisa revolutie anti-comunista, romanii au votat ca prostii un comunist sadea pus acolo de Moscova si o monstruozitate de partid plin de comunisti si securisti.
    N’est pas, domnule Neacsu?

  2. Dl. Neacşu ştie el ce ştie pentru că “renumitul” chirurg atrăgea capital electoral. Doar PSD-ul e clădit pe imagine, nu pe realităţi, pe fapte sau pe realizări.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.