Marian Neacşu – vicepreşedinte de drept în BPN al PSD

3

marian neacsu

Deputatul Marian Neacşu a devenit de drept vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional al Partidului Social Democrat. Conform modificărilor aduse la statutul PSD, liderii grupurilor parlamentare ale Partidului Social Democrat din Senat, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European au rang de vicepreşedinţi.
Printr-un comunicat de presă, Marian Neacşu precizează că întrunirea reprezentanţilor PSD a constituit o expresie democratică a vieţii politice moderne, iar modul său de desfăşurare reprezintă un model recunoscut de funcţionare normală a unui partid politic.
Totodată, deciziile adoptate la Congres vor sta la baza acţiunilor politice viitoare ale Partidului Social-Democrat, mai spune deputatul din colegiul 2 Slobozia, principala preocupare a PSD fiind în direcţia unei guvernări responsabile care să remedieze problemele moştenite de la guvernările anterioare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. se specifica ,,guvernarile PDL“ dar cum într-o asemenea guvernarea s-a pornit cu PSD, iar erori s-au facut in toate guvernarile nationale si locale, am lasat ca general valabil ,,guvernarile anterioare“ ca tot au promis salvarea tarii.

  2. Nu vă faceţi că nu înţelegeţi. Marian Neacşu e de-al nostru, adică de aici, din Ialomiţa, aşa că şi eu m-am referit, prin “cele locale”, tot la noi…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.