Marinică Cazacu a fost reales la conducerea Filialei PDL Ialomiţa

5

FLR_0498

Circa 500 de membri delegaţi ai organizaţiilor PDL din judeţ au participat sâmbătă la conferinţa judeţeană de alegeri în cadrul căreia Marinică Cazacu a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al democrat liberalilor ialomiţeni. În scurta analiză şi dare de seamă a rezultatelor obţinute de PDL la alegerile locale şi parlamentare, preşedintele Cazacu a precizat că se mândreşte cu primarii pe care partidul îi are în judeţ, dar că echipa a scârţâit în privinţa candidaţilor la parlamentare:
audio Marinica CAZACU
Mesajele politice au fost date de invitaţii de la centru, Andreea Paul Voş şi Cezar Preda, care au înfierat actuala Guvernare şi împroşcat cu venin puterea politică şi administrativă a judeţului.
Cât despre strategia politică a PDL-ului, Marinică Cazacu şi-a propus să se întoarcă la cetăţeni pentru a recupera electoratul pierdut.
Din comitetul de conducere fac parte 3 prim vicepreşedinţi, un secretar general cu doi adjuncţi, 12 vicepreşedinţi şi 12 secretari executivi, astfel: Luminiţa Barcari, Stelică Gheorghe şi Ion Drăguşin – prim vicepreşedinţi, Nicolae Began – secretar general, Zenica Urloiu şi Ionuţ Adrian Gonţea – secretari adjuncţi, Luminiţa Croitoru – trezorier, Mirela Dacici, Gigi Manea, Vasile Stroe, Vasile Şincan, Gelal Oprea, Petru Berbec, Eugen Tocileanu, Costel Dumitrache, Nicolae Sitaru, Marin Gonţ, Anişoara Dobre, Constantin Pârvu – vicepreşedinţi, Mariana Drăgoi, Ion Grigore, Nicu Cristea, Elena Cristea, Lucian Achimaş, Crina Dobre, Costel Burciu, Mugurel Gabor, Aura Ermina Ghiu, Teodor Florescu, Marin Oprea, Marius Carpen – secretari executivi. Comisia de integritate şi statut este condusă de Mădălin Teculescu, iar comisia judeţeană de revizie şi control, de Constantin Vlăsceanu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. INTEGRITÁTE :insușirea de a fi integru; cinste, probitate; incoruptibilitate.Ce inseamna Comisie de integritate?Probabil.domnule Teculescu-sef,este o comisie care identifica specimenele din partid care se pliaza perfect pe definitia dex-ului ,cinstit,incoruptibil,in vederea excluderii din partid,pentru ca,nu-i asa,doar pdl nu trebuie sa faca nota discordanta fata de celelalte partide corupte si mizerabile.S-o gasi si la noi vreun Corado Catani sa va starpeasca ,caracatite mafiote cu tentacule psd-iste,pnl-iste,pdl-iste,ca voi nu aveti patriotism,voi nu vreti binele tarii,voi ,intr-un mandat de 4 ani, trebuie sa furati pentru voi si copiii copiilor vostri,si toate neamurile de pe langa voi. Judetul e prea mic si prea sarac sa nu se stie ce afaceri necurate se fac pe ici pe colo,si acolo unde-i necuratul,potriveala dracu ca apare cel putin numele unui politician.Asta-i politica la noi.

  2. Actuala guvernare care minte, fura si da dovada de incompetenta zi de zi, infierata si improscata cu venin? Taxa pe fumarit (adica aia pe stalpi, bre Clementina) si accizarea suplimentara a combustibililor cum trebuie primita de noi, d-na Tudor? Cu aplauze si ode pentru triada usl, locala si centrala? Cand psd era in opozitie, tot asa te exprimai cand relatai luarile de pozitie ale mincinosilor-hotilor-incompetentilor?…De pilda, nu-i asa ca ai uitat ca ponta si psd au manifestat contra gazelor de sist in RO?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.