Mărturiile Marei, unul dintre sinistraţii din judeţ

0

foto: Florin Floreanu

Incredibil dar adevărat: sute de oameni au rămas pentru a doua noapte consecutiv blocaţi în trafic la Şindriliţa şi în zona Armăşeşti-Jilavele.
Salvatorii au ajuns cu greu la autocarele staţionate în coloanele de maşini, iar soluţiile pentru un adăpost cald au fost insuficiente.
Persoanele cazate în şcoli, cămine culturale sau primării au petrecut ore interminabile în spaţii aglomerate şi au trăit un sentiment tot mai acut de insecuritate.
Mara este una dintre pasagerele din cursa care a plecat miercuri dimineaţă din Bucureşti către Slobozia şi care a rămas blocată între Afumaţi şi Şindriliţa. Alături de alţi 35 de pasageri, ea povesteşte că au stat cu autocarul în câmp de la 11.30 până noaptea la 2, când au ajuns la ei câţiva jandarmi care i-au preluat şi i-au condus la sediul unei firme din apropiere. Au urmat apoi alte ore bune de aşteptare pe scaun şi încă o noapte printre străini, cu provizii minime de apă şi mâncare:
audio MARA
La fel ca Mara pătimesc şi pasagerii care au plecat miercuri dimineaţă din Slobozia spre Bucureşti şi au rămas blocaţi în autocar mai bine de 12 ore, iar apoi au fost cazaţi la şcoala din sat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.