Meci de infarct sâmbătă, la Slobozia

1

foto: www.liga2.prosport.ro

Unirea a încheiat turul campionatului ligii a doua de fotbal pe locul şapte, după ce sâmbătă a remizat pe teren propriu, scor 3-3, cu Chindia Târgovişte.
Gazdele au scăpat practic printre degete o victorie asupra căreia, la un moment dat, nu plana nici o incertitudine. Deşi oaspeţii deschiseseră scorul prin Alin Petrea, Unirea a reuşit ca în minutul 38 să ia un avantaj aparent liniştitor, după golurile reuşite de Liviu Mihai, Gabi Lazăr şi Viorel Gheorghe.
Înainte de pauză, Soare s-a transformat în om de gol pentru adversari şi a înscris cu capul, dar în poarta lui Dobre. Acesta a părut a fi momentul cheie al jocului, gazdele nereuşind să mai înscrie până la final, deşi din minutul 56 au evoluat în avantaj numeric, după eliminarea lui Buşu. Nici măcar din penalty n-au mai reuşit elevii lui Marin Dună să înscrie şi, cum ocaziile ratate se răzbună, după ce în minutul 60 Liviu Mihai a ratat de la ,,punctul cu var’’, dâmboviţenii au înscris prin Bobi Verdeş, care a stabilit scorul final al partidei: 3-3.
Unirea Slobozia a rămas pe locul şapte în clasamentul seriei şi va ,,hiberna’’ la şapte puncte distanţă de campioana de toamnă, Sportul Studenţesc.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Felicitari pentru echipa noastra de suflet care cu un lot de jucatori entuziasti si un antrenor profesionist se claseaza cel mai bine dintre nou-promovate!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.