Medicii de familie din Ialomiţa se pregătesc de grevă

4

mihai lungu

Medicii de familie din Ialomiţa se pregătesc de grevă. Ei reclamă birocraţia excesivă din sistem, măsurile coercitive pe care Casa de Sănătate le aplică pentru prescrierea unor reţete uzuale şi diminuarea veniturilor pe cabinet.
Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Medicilor de Familie, Mihai Lungu, a precizat în cadrul întrunirii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate că activitatea medicală din cabinetele medicilor de familie s-a redus la 30%:
audio Mihai Lungu
De asemenea, medicii de familie susţin alocarea a 6 procente din Produsul Intern Brut pentru sănătate, iar în caz contrar sunt decişi să intre în grevă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Nu se mai satura astia. Aratati-mi un medic care o duce rau.Astia sunt suparati fiindca nu aduna destui bani intr-un timp scurt…va spun eu ca in marea lor majoritate nici nu umbla pe cardul de salarii, poate doar sa consulte cat s-a mai strans.S-a micsorat spaga , asta e sau le e frica sa mai ceara chiar de la obraz ca-i ia cineva la intrebari

  2. @danut, ai o mare obsesie cu fosta guvernare, critici, aberezi, debitezi prostii.Iti reamintesc faptul ca suntem in anul de gratie 2013, ca de 1 an si jumatate Ponta Viorel Victor este prim-ministru(nu pot sa scriu cu majuscule), astia de conduc tara in acest moment au promis 1 milion de locuri de munca, ca nu vor inchide spitale(au inchis deja vreo 5), ca nu vor mari taxele si impozitele(nu doar ca le-au marit dar au mai introdus multe altele)…te rog frumos sa comentezi despre “realizarile marete” ale U.SL-ului tau, sa incerci sa traiesti in prezent si sa ma lamuresti si pe mine care-i treaba cu …prim ministrul sustine si promoveaza dar deputatul nu voteaza proiectul Rosia Montana, cum e cu circul de la gazoduc, etc…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.