Medicul Mugur TIMOFTE a scris cu sange juramantul lui Hipocrate

9

Chirurgul de la spitalul judetean de urgente din Slobozia a facut preinfract in timp ce opera. La scurt timp, medicul Timofte a intrat in stop cardiorespirator iar doua ore mai tarziu colegii lui au declarat decesul.
Tragedia s-a petrecut vineri in jurul pranzului. Dupa o garda plina, chirurgul a intrat in sala de operatie pentru un caz de urgenta. Aproape de finalul interventiei chirurgicale, medicului Mugur Timofte  i s-a facut rau, a iesit si s-a clatit pe fata cu apa rece, si s-a reintors la capataiul bolnavului. Cadrele medicale din sala de operatie au observat ca este palid si l-au sfatuit sa lase pe altcineva sa incheie operatia. Doctorul Timofte a refuzat sa mearga sa se odihneasca iar la finalul interventiei chirurgicale le-a spus colegilor sa-l puna pe un carucior si sa-l duca la Unitatea de Primire Urgente. Din nefericire, a fost prea tarziu. Medicul chirurg Mugur Timofte a intrat in stop cardi respirator si nu a raspuns la niciuna din interventiile de resuscitare. Dupa doua ore de incercari disperate, medicii de la Unitatea de Primire Urgente au declarat moartea colegului lor.
Mugur Timofte avea 43 de ani. Corpul neinsufletit a fost luat sambata de familie, iar duminica a fost inmormantat la Constanta. Cadrele medicale din spitalul judetean de urgente din Slobozia isi plang de trei zile colegul care i-a parasit pentru totdeauna, in prag de sarbatori. 

Clementina Tudor

9 comentarii

  1. Ii pasa, era un bun profesionist, un om corect, realist, parea ca intelege lumea, reusind cu toate astea sa-si pastreze simtul umorului mai mult decat intact.

  2. Un om si un medic deosebit, care a murit salvand vieti. Nu se mai naste un asemenea om. O sa ii simtim lipsa vesnic. Ma simt onorata ca am avut ocazia sa il cunosc si sa il am in preajma mea. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aibe in grija lui.

  3. Un om deosebit ce ne-a parasit mult prea repede….vei ramane vesnic in amintirea mea si a familiei mele, cu acea vorba blajina si acel suras vesnic pe buze…..nu te vom uita niciodata Mugur!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.