Medicul ortoped Vasile Olaru este noul director al spitalului judetean de urgente din Slobozia

3

Numirea a fost facuta de ministrul sanatatii si a fost transmisa printr-un comunicat in data de 22 ianuarie. Purtatorul de cuvant al spitalului judetean, medicul Nina Precup Valcea precizeaza ca numirea a fost fost facuta cu o zi inainte.
Medicul Vasile Olaru a preluat de astazi functia de director al spitalului judetean si urmeaza ca saptamana viitoare sa se prezinte la raportul de garda in noua calitate.
Multe dintre cadrele medicale ale spitalului judetean de urgente au primit cu rezerva vestea numirii medicului Olaru la conducerea principalei unitati medicale din judet. Temerile sunt legate de masurile privind Unitatea de Primire Urgente, trambitate de Vasile Olaru chiar din noaptea in care la Slobozia a ajuns ministrul sanatatii. O alta coincidenta s-a produs ieri cand la emiterea ordinului de numire a noului director, subsecretarul de stat,  Raed Arafat se afla la Slobozia.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Zic si eu prin ce am vazut la tv, si dupa cum se lucreaza in PSD (PCR), ca asta a fost lucratura. Problema ca la ei in PCR se lucreaza dupa cum vad in alte articole pe ei insisi. Mai ziceau de partidul lu’ Doamna de Fe.

  2. poi nu ca la doamna maria petre ea taia, ea spanzura si dupa parerea mea psd da dova de democratie, atat la centru, cat si in judet. cate tabere sunt in pdl? niciuna ca vrea basescu sa conduca, insa la psd sunt multe…asa si aici in plan local, fiecare sa apuce ciolanul. dar una peste alta eu sunt oarecum multumit de numirea lui olaru in fruntea spitalului pentru ca el spre deosebire de arogantul de tron pare mao OM si cred ca va si face ceva cu asa numitul spital unde te duci bolnav si pleci mort. mai ales ca are si sprijinul cj si primariei

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.