Medicul Vasile Olaru a obţinut nota 8,99

13
Medicul Vasile Olaru a obţinut nota 8,99 la concursul de ocupare a funcţiei de manager general pentru spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia.
În condiţiile în care Vasile Olaru a fost singurul înscris la concurs şi a obţinut un rezultat final peste baremul de promovare, candidatul a fost declarat ADMIS de comisia de examinare.
Una dintre probele susţinute a inclus prezentarea unui proiect de management, privind eficientizarea activităţii spitalului, dezvoltarea serviciilor acordate şi îmbunătăţirea politicii de personal.
Concursuri similare pentru ocuparea posturilor de manageri s-au ţinut şi la Feteşti şi Ţăndărei. Ambii manageri interimari, Stelian Barcari şi Nicolae Turcuman au promovat concursul.
Singurul spital unde conducerea este încă nedefinitivată este cel din Urziceni, unde concursul pentru postul de manager general se va desfăşura în luna februarie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

13 comentarii

  1. daca stai sa te gandesti mai bine, manageriatul unui spital in conditiile actuale nu e de colea, nu cred ca se arunca orice amator la asa ceva.
    totusi, trebuie cercetate conditiile in care s-au facut anunturile pt concurs, si modul in care s-a dat concursul.

    PS: si cel mai important, trebuie sa aflam de ce pdl-ul nu a trimis pe nimeni la concurs…

  2. spiru, nespiru, vine panarama aia de om de n-a vazut o clasa in viata lui, de si-a platit toate examenele, samd, si se angajeaza in locul celor care chiar au invatat?
    da nu-ti trebuie decat sprijin de la partid ( oricare partid, trebuie doar sa fie la guvernare ).

  3. Nelu (de la ape?) si ion: aveti grija cu apa de la robinet mai, ca daca va imbolnaviti (din cauza administratiei locale psd Slobozia) o sa ajungeti pe mana celor manageriati de olaru-psd! He, he, he! Sub psd, bine mai ie!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.