“Merlea a fost schimbat pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu”

19

elena cristea

“Adrian Merlea a fost înlocuit din funcţia de viceprimar pe motiv de neîndeplinire a atribuţiilor de serviciu”.
Primarul comunei Perieţi a declarat pentru Radio CAMPUS că până la schimbarea din funcţie fostul viceprimar a fost sancţionat cu reducerea salariului pentru neprezentarea la lucru.
Elena Cristea spune că lipsa de implicare a acestuia în treburile administraţiei locale a fost dezbătută de mai multe ori în consiliul local.
audio Elena CRISTEA
Pentru că i-a tăiat salariul, Adrian Merlea i-a făcut plângere penală primăriţei de la Perieţi. Până la soluţionarea acestei cauze şi pronunţarea Instituţiei Prefectului asupra legalităţii hotărârii de consiliu local privind înlocuirea viceprimarului, acesta este decis să se întoarcă la profesia de dascăl.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

19 comentarii

 1. Prefectura poate sa se pronunte mult si bine asupra legalitatii acestei hotarari. O asemenea pronuntare nu ar reprezenta decat un punct de vedere fara prea mare valoare. Daca Prefectura ar ataca o asemnea hotarare perfect legala in contencios si-ar trada implicarea in jocurile politice, ceea ce ma indoiesc ca se va intampla. Oricat ar fi prefectul de neispravit, de lipsit de bun simt, etc., nu cred ca acesta si-ar permite sa comita o asemenea gafa.

 2. Ati vrut referendum pentru demiterea primarului? Na ca v-a tras-o primarul prin toate orificiile de n-o sa va reveniti mult timp de aici incolo.

 3. Intr-adevar…CINE SAPA GROAPA ALTUIA, CADE SINGUR IN EA! sau pe de-a dreptul ,,A MIERLIT-O!”. BRAVO DOAMNA PRIMAR. MAI AVEM UN PIC SI-L SCOATEM SI DIN INVATAMANT. CA NICI ACOLO NU-SI FACE TREABA.

 4. Un articol care respecta adevarul.Nu doresc sa acuz pe cineva,dar sincer sa fiu localitatea Perieti arata ca acum 40 de ani.Avem 23 de ani decand a cazut comunismul si Perietiul arata mai rau ca atunci,cu strazi neasfaltate,cladiri insalubre,nu au o retea de scurgere a apei menajere,nu mai vorbesc de gaze,deci nu o putem numi o comuna reabilitata.Nu stiu ce au facut primari care au carmuit-o dar cred ca mai degraba au distrus-o.De ce oare nu s-a facut ceva si pt ea ca dee doar granitele ei incep de la 6 km de oras.Oare aici nu se puteau face investitii cu oameni seriosi care sa le dea locuri de munca tuturor.
  -Dragi politicieni viceprimarul nu a incalcat legea si nu a adus prejudicii comunei.Daca sunteti seriosi nu-l lasati la greu,ca in campaniile parlamentare el nu va lasat si de aceia ati scos o sumedenie de voturi.Omul asta nu a ajus in primarie aruncat cu prastia a ajuns datorita celor care lau votat.Unde este protocolu PSD-PNL ?Multi am votat sigla USL pt ca era PNL aliat.

 5. cata ura si dusmanie la articolu lui Marin Ion!!!
  -Dute domne si dal afara si din casa dupa fraza(((mai avem un pic si-l scoatem si din invatamant)) se vede ca esti din gasca.Daca erai un cetatean oarecare teai fi adresat altfel.Statiar crucea la cap.

 6. In sfarsit se face liniste la Perieti. A plecat persoana care a facut foarte mult rau comunei. Va pleca si Parvu… la puscarie, in curand…

 7. Tocmai Merlea a fost cel care a facut imposibila alianta USL. El n-a vazut decat alianta cu Parvu. De fapt n-a avut alianta nici cu Parvu, pentru ca transformandu-se in soferul personal al lui Parvu denota altceva…

 8. orice salariat daca nu vine la serviciu maxim 3 zile este dat afara imediat ,ori aici i s-a permis sa nu vina la serviciu 10 luni de zile ,si in acest caz bravo consilierilor locali care au luat atitudine si a primarului

 9. Merlea a deranjat multe din afacerile primaritei cu PSD-isti ( vezi terenul lucreat fara acte de ‘Carolica ” , vezi concesionarea islazului , lucrarile date catre consilierul psd de Slobozia ‘Brucelee’-ica si bineinteles toate comisioanela incasate ) Acum se pare in sfirsit ca se ‘deranjeaza” si ministerul public ! Sa-i vedem la rind la declaratii !

 10. mai marinica ionel sub acoperire, ai grija ce vorbesti,nu face tu pe ala tare..ca orikm se stie ca nu faci nici cit o ceapa degerata…hi,hi,hi,

 11. Sa fim seriosi, D-nei primar nu i-a picat bine Adrian de la inceput si a incercat sa ii puna bete in roate, dandu-i atributii care nu ii corespundeau unui primar. I-a facut o fisa a postului de capul ei prin care il obliga pe vice primar sa semneze condica de prezenta la intrarea si la iesirea din primarie, l-a pus sa asigure buna circulatie rutiera pe soseaua nationala, sa ia masuri pentru prevenirea si combaterea pericolelor provocate de animale si tot minunatii dinastea.
  Mie mi se pare ca Perietiul arata mai rau decat arata pe vremea bunucilor mei. Ce face Doamna primar? Cred ca Perietiul are nevoie de o schimbare iar Adrian Merlea poate fi solutia.

 12. Ionica? esti angajat la parvu, sau esti chiar TU?
  Pai esti cam PENAL , Ce zici?
  Cresteti oile. Apropo, vezi ca le ai in spatiu intravilan . Ne gandim un pic la lege .
  Si atunci , tot primarita va fi de vina ptr ca respecta legea?
  Ne mai auzim.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.