Mici, dar serioşi, sportivii clubului de karate Fair Play din Slobozia s-au întors de la ultima competiţie cu 8 medalii

2

La Turda, mezinul echipei Vlăduţ Bucur a reuşit, la nici 7 ani, să câştige 2 medalii de argint la probele de kihon şi kumite. Mai măricel, de 8 ani împliniţi, Bogdan Baltă reeditează rezultatul de la competiţia anterioră şi obţine medalia de bronz la kumite.
Revelaţia concursului a fost însă Diana Gheorghe. Deşi la categoria ei de vârstă, 9-10 ani, au fost înscrişi cei mai mulţi participanţi, sportiva noastră a cucerit medalile de aur la kata şi de argint la proba kihon.
Piticii Vlăduţ Bucur, Andrei Ciobanu şi Baltă Bogdan au fost răsplătiţi cu medalii de bronz la proba de kata sincron pe echipe.
Antrenoarea Cosmina Gavrilă-Anton apreciază că şi ceilalti sportivi care au facut deplasarea până la Turda au lucrat foarte bine, dar concurenţa acerbă, emoţiile şi oboseala unui drum foarte lung şi-au spus cuvântul.
Chiar dacă au rămas în afara podiumului, Robert Dima, Alexandru Malgras şi Alexandru Nicula au făcut cinste Clubului Fair Play Karate Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. bravo copii!!!!1felicitari!!!!!sunteti cei mai tari!!!!!!!!!!!!Felicitari antrenoarei voastre care va iubeste si va ajuta sa ajungeti pe podium de fiecare data !TOT RESPECTUL PENTRU EA

  2. Bv si eu sunt la echipa astazi am inceput e foarte frumos si copii sunt foarte buni!Si Andrenoarea este foarte buna si intelegem ce ne explica!Felicitari

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.