Mihail Kogălniceanu: locul I în regiunea Sud Muntenia

4

foto: Florin Floreanu

Primăria din Mihail Kogălniceanu a câştigat locul I la un concurs privind proiectele realizate la nivelul comunităţilor, din punct de vedere al oportunităţii pentru dezvoltarea localităţilor.
Competiţia a fost organizată de Revista Română de Administraţie Publică Locală şi a reunit 700 de proiecte din ţară, realizate în infrastructură, cultură, mediu, tineret şi sport.
După mai multe selecţii, în etapa finală au rămas 30 de programe de investiţii.
La capitolul tineret şi sport, cel mai adecvat comunităţii, la nivel regional, a fost considerat proiectul primăriei din Mihail Kogălniceanu, iar la nivel naţional stadionul de la Cluj.
Primarul Alexandru Dinu precizează că programul de investiţii cu care s-a prezentat include o sală de sport, un parc şi un stadion.
Iniţial, organizatorii au promis administraţiilor locale premiate o răsplată financiară de până la 5.000 de euro. Schimbarea Guvernului relativizează, însă, acordarea acestor remuneraţii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. un primar de catalog! oare ce or fi facut liberalii sa-l merite? nimic! e numai meritul Omului!!!! iar structura lui e liberala… numai ca liberalii nu sunt tocmai liberali…

  2. Nam Ce Sa Zic Eu Sunt Din Comuna Gura Ialomitei Si Il Cunosc Pe Domu Primar Dinu Alexandru Si Domnu Vice Primar Felcitari Ce Afacut In Com Mihail Kogaliceanu Fara Dansii Nu Arata Asa Comuna.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.