Miliarde din amenzi: atenție la viteză!

0

amenzi

Paza bună trece primejdia rea, este învăţătura populară care coordonează activitatea poliţiştilor de la rutieră, în Ialomiţa.
Pentru disciplinarea traficului şi prevenirea accidentelor de circulaţie, rutieriştii dat în 3 zile amenzi de 110.000 lei.
Pe lângă cele 375 de sancţiuni contravenţionale aplicate, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare şi reţinute 8 permise de conducere.
Pentru nerespectarea limitei maxim admise în ceea ce priveşte viteza de deplasare pe drumurile publice au fost sancţionaţi 133 de conducători auto iar 38 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.
De vigilenţa agenţilor de la rutieră nu au scăpat nici pietonii, 13 dintre aceştia fiind amendaţi pentru că au traversat neregulamentar.
Campania desfăşurată pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun pe ei şi pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie a început în Ialomiţa în primăvara acestui an, iar în sezonul estival se concentrează în acţiuni de week-end, când judeţul este tranzitat în drumul către Mare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.