Million dollar baba

0

O bătrână de 80 de ani din Cocora şi-a pierdut toată agoniseala de-o viaţă după ce a vândut unei femei 2 kilograme de vin.
Joi la ora 8 dimineaţa, la uşa bătrânei a venit o femeie însoţită de un bărbat, ambii dornici să cumpere vin; bătrâna i-a servit iar bărbatul a plătit cu o bancnota de 100 de lei.
Întrucât bătrâna trebuia să le dea rest suma de 90 lei, a intrat în casă, a scos suma de aproximativ 9.000 lei pe care o avea în locuinţă, a dat diferenţa celor doi, iar restul banilor i-a lăsat la vedere în una din camerele locuinţei, negândindu-se nici o clipă că ar exista pericolul ca banii să dispară.
Cumpărătorii au plecat iar bătrâna şi-a amintit că a lăsat banii la vedere, şi cu intenţia de a-i pune la locul numai de ea ştiut, s-a dus către încăperea cu pricina. Mare i-a fost surpriza când în casă l-a găsit pe bărbatul căruia îi vându-se vinul. Acesta s-a speriat şi a rupt-o la fugă cu tot cu banii bătrânei spre centrul comunei. De atunci poliţiştii îl caută, pe numele fiind întocmit dosar penal.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.