Million dollar baba

0

O bătrână de 80 de ani din Cocora şi-a pierdut toată agoniseala de-o viaţă după ce a vândut unei femei 2 kilograme de vin.
Joi la ora 8 dimineaţa, la uşa bătrânei a venit o femeie însoţită de un bărbat, ambii dornici să cumpere vin; bătrâna i-a servit iar bărbatul a plătit cu o bancnota de 100 de lei.
Întrucât bătrâna trebuia să le dea rest suma de 90 lei, a intrat în casă, a scos suma de aproximativ 9.000 lei pe care o avea în locuinţă, a dat diferenţa celor doi, iar restul banilor i-a lăsat la vedere în una din camerele locuinţei, negândindu-se nici o clipă că ar exista pericolul ca banii să dispară.
Cumpărătorii au plecat iar bătrâna şi-a amintit că a lăsat banii la vedere, şi cu intenţia de a-i pune la locul numai de ea ştiut, s-a dus către încăperea cu pricina. Mare i-a fost surpriza când în casă l-a găsit pe bărbatul căruia îi vându-se vinul. Acesta s-a speriat şi a rupt-o la fugă cu tot cu banii bătrânei spre centrul comunei. De atunci poliţiştii îl caută, pe numele fiind întocmit dosar penal.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj