Ministrul Bănicioiu: 2014 este un an de sacrificiu în sănătate

3

FLR_3906

Ministrul sănătăţii a vizitat joi spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia şi a promis ajutor în dotarea cu un RMN a principalei unităţi medicale din Ialomiţa. 
Nicolae Bănicioiu a fost abordat de ruda unui pacient de la oncologie, nemulţumit de condiţiile spitalizare, şi a aflat că datoriile existente grevează aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare:
audio oncologie
Primul necesar s-a făcut în secţia de neurologie, unde ministrului i s-a sugerat stingerea datoriilor spitalului judeţean.
În conferinţa de presă, ministrul Bănicioiu şi preşedintele Ciupercă au discutat despre înfiinţarea unor centre de radio terapie pentru tratarea bolnavilor de cancer:
audio S Ciuperca & N Banicioiu
În ultimii ani, în România, numărul bolnavilor de cancer a crescut exponenţial, iar statistica lunii iunie indică 108.000 de pacienţi în secţiile de oncologie din ţară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Niciun comentariu:)) Trei fețe triste, de pesediști cinstiți:)))Dar observ că se apelează la ”STINGEREA DATORIILOR”..în tradiționala iertare social-democrată…nu cercetăm cine a ciordit, de ce-s datorii, ccerem ștergerea….cum a făcut statul fsnist în toate domeniile cu mulți salariați:))Trei scuipați de la mine..să nu se supere vreun mafiot democrat aflat în poză:)) Huuooo ..leprelor  roșii….hoți și mincinoși, vorba spurcăciunii portocalii Mike:)))

  2. Bănicioiu era în dosarul cu curvele lui Bostan și Tămârjan…era parte vătămată…l-au supus puștoaicele la perversiuni:)))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.