Mişcarea Populară şi-a deschis filială şi în Ialomiţa

11

miscarea populara

Principalii lideri ai partidului năşit de Traian Băsescu au venit la Slobozia pentru a lansa şi susţine organizaţia judeţeană condusă de Silviu Necula:
audio Silviu NECULA
Activitatea Partidului Mişcarea Populară este secondată de cea a Fundaţiei, reprezentată în Ialomiţa de Gabriela Costea:
audio Gabriela COSTEA
Mişcarea Populară se revendică un partid de dreapta, creştin democrat.
Preşedintele formaţiunii politice, Eugen Tomac, a susţinut la Slobozia că aceasta va deveni o alternativă la actuala guvernare, care va lupta pentru apărarea interesului naţional:
audio Eugen TOMAC
Printre invitaţii de la centru s-au mai numărat Gelu Vişan, preşedintele filialei Dolj şi Ruxandra Dragomir preşedinta organizaţiei de femei a Partidului Mişcarea Populară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Veşnicaa pomenire….veşnica lor pomenire)))Da’ stai că nu-i bine….ăsta-i avorton…nu-i născut nu-i creştinat…e un……frumos împachetat…..putee…a băsism şi securism,puteeee))

  2. @danut: care-i problema, pensionar psd-ist, nu-ti place concurenta? Voi care ati dat RO un prim-ministru puscarias si unul in functie plagiator, vorbiti?

  3. Băi mike…tu eşti nebun=???Pmplm asta a infiinţat-o preasecuristul Băsescu,puşcăriabilul ce vându flota?)))Io-ţi zic să unim postacii de dreapta şi tu mă faci fsnist? Jigodie băsistă ce eşti…ia-o pe Leila şi hai să vă facc…ce-i făcu Chiuariu—lu pdlistă))))

  4. Bai @danut esti jalnic tata, esti un asistat social capabil sa pupe oricui orice numai sa nu-si piarda drepturile de propagandist profitor.LA MUNCA!!!!

  5. @danut, frate esti varza, un parazit pesedist care nu e in stare sa-si castige demn existenta, ii dai intr-una cu Basescu si Udrea…te intreb eu…cine dracu` conduce Ialomita aia de 23 de ani mai, ma doare sufletul cand imi plange bunica-mea in telefon ca nu mai poate sa care bidoane de apa pe scari..a….e vina lui Basescu, nu?

  6. @Apatridu’ Băi băiete, dacă eşti telepat ,eşti un şarlatan..că nu nimerişi ce-i cu mine…probabil eşti o javră de securist băshit ce încearcă a eticheta adversarii în fel şi chip. Io-i dau cu Băsescu pt că e un nemernic de securist penal,ce în anii de domnie a transformat instituţiile statului după chipul şi asemănarea sa de bocciu penal…Că bunică-ta cară apă pe scări,pt mine înseamnă că are doar urmaşi dobitoci ca tine,apatridule….nu-i vina psdului că-i apa nasoală…e vina serviciilor şi parchetelor că nu i-au legat pe Ionaşcu şi unii din cl!! Da’ cin’ să-i lege Bebiţă de la dnaul băsist…sau Tache de la Poliţia psdistă)))Io-ţi recomand măi apatridule,să-ţi vezi de mişcarea ta populară de frecangiu credul…şi să nu te mai reguleze grija de existenţa mea!!

  7. @Andra Ia-l acasă,dacă zici că-i bun…şi fă cu el membri pt pmp..şi sigur la bătrâneţe o să căraţi apă singurei, c-aşa e educat tristul ăsta))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.