Misiune cu succes pentru salvatorii de la ISU Ialomiţa

0

pod bora.jpg

Misiune cu succes pentru salvatorii de la ISU Ialomiţa. Ei au reuşit salvarea unui bărbat care s-a aruncat în această seară de pe podul de la Bora, în raul Ialomiţa.

Gestul necugetat a fost anunţat de acesta tuturor cunoscuţilor pe care i-a întalnit pe parcursul zilei, cu precizarea că el îl va găsi pe băiatul care s-a înecat Duminică. Diferenţa între viaţă şi moarte a fost facută de apelul prompt la pompieri şi intervenţia rapidă a echipajului de salvare. Pompierii au luminat malurile şi albia raului cu mai multe generatoare de curent şi au pornit căutarile chiar şi pe timp de noapte. În scurt timp, la circa 150 de metri de la locul în care s-a aruncat, bărbatul de 40 de ani a fost găsit plutind în agonie. El a fost recuperat din apă chiar cand începea sa se scufunde, prins într-un hăţiş de crengi. Imediat a fost predat echipajului de pe ambulanţă care aştepta la faţa locului, iar după stabilizare a fost transportat la spital.

Salvarea bărbatului este considerata un miracol, pentru că şansele de recuperare în viaţă a victimelor în astfel de cazuri sunt foarte rare.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.