Miss Boboc Slobozia 2011

7

Miss Boboc Slobozia a fost aleasă anul acesta o elevă de la Grupul Şcolar Mihai Eminescu.
Codruţa Tirichiţă a obţinut titlul de frumoasa boboacelor la un punctaj destul de strâns faţă de locurile I şi II, ocupate de Nicoleta Moroianu şi Alexandra Vlase, de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. Pe locul trei s-a situat Sabina Bodiu de la Grupul Şcolar Alexandru Ioan Cuza.
În concurs au fost 9 eleve, iar surprizele din ierarhia clasamentului au survenit în urma notelor date de deţinătoarea titlului de anul trecut.
Cum la probele de situaţie şi promovare a unui produs vocile concurentelor nu s-au auzit deloc, iar la prezentări, podiumul a rămas în beznă, fetele deştepte şi drăguţe din concurs, dar fără pile în juriu, au fost total dezavantajate.
Numai şi din aceste motive rezultatul concursului a fost neaşteptat pentru susţinătorii concurentelor, adeverind că, atunci când doi se ceartă, al treilea câştigă. Aranjamentele la acordarea unor titluri de Miss au făcut ca, în ultimii ani, la concursurile de frumuseţe să se înscrie din ce în ce mai puţine fete, iar obţinerea acestora să devină un calcul de culise.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Asta e cel mai bun articol! Cuvintele sunt de prisos! Cum era intrebarea pe care o pun astia mereu la concursurile de frumusete? Ce va doriti cel mai mult? Ah da, era sa uit: World Peace!

  2. acum e de prisos sa mai vorbim despre cum a fost castigat miss-ul ..dar macar pe viitor sa nu se mai intample . O sa se vada in viitor din realizarile fetelor si cum vor evolua acestea pana anul urmator cand ele o sa fie profesor pentru noi boboci.

  3. nu dau nume pt ca mi se suie lumea in cap:)..shi au fost multe comentari sterse pt ca presupun ca au fost rautacioase..nu?…dar va intrebati oare dc au fost rautacioase:(???

  4. Daca nu a-ti fost prezenti acolo de ce ma criticati ??? Sunt constienta ca toata lumea a fost foarte nemultumita cand titlul de Miss Boboc Slobozis 2011 s-a anuntat ! Era imposibil pentu anumite persoane din juriu ca o eleva de la Grup Scolar Mihai Eminescu sa fie castigatoarea titlului !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.