Miss Boboc Slobozia va fi aleasă joi seară, la Alcatraz

5

Concursul între frumoasele claselor a noua din liceele municipiului reşedinţă de judeţ va ieşi din tipar anul acesta.
Organizatorii au înlocuit ţinuta de zi cu prezentarea unui personaj, la alegerea concurentelor, plus o probă de situaţie şi una de imaginaţie.
Andrei Stancu este primarul elevilor şi unul dintre cei care s-au ocupat îndeaproape de organizarea evenimentului. El precizează că participantele la Miss Boboc Slobozia vor avea de conceput şi interpretat un spot publicitar. ,, De data aceasta am înlocuit proba de zi cu o probă care le va testa originalitatea. Ele trebuie să interpreteze un personaj, orice personaj. În plus, le va fi dat un produs şi vor avea de făcut reclama“, deconspiră Andrei din probele surpriză ale întrecerii de frumuseţe. Miss Boboc Slobozia se va desfăşura pe 22 decembrie începând cu ora 20 la Club Alcatraz. Intrarea la concurs se poate face doar în baza invitaţiilor puse în vânzare la liceele din oraş. În mod tradiţional, spectacolul de Miss Boboc Slobozia este organizat de Consiliul Local al Elevilor, Primăria Municipiului Slobozia şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro        foto: Mirela Cristina Urse

5 comentarii

  1. De ce trebuie organizat evenimentul la Alcatraz?In sala Casei de Cultura a orasului(fostul cinematograf)racesc fetele despuiate?Domnilor profesori ce faceti voi cu “viitorul nostru”?Chiar e necesar sa socializeze copiii intr un disco bar?ALOOO…doamna Barcari …dati le fustite , sutiene si chilotei portocalii la fetite!!!!Vai de voi si de noi domnilor profesori!!!!!Si tu Primarule (…..)ce naiba faci?…mai nimic ..constipatule!!!! Si tu Ciuperca…domnu’ PROFESOR de fapt…nu crezi ca veni vremea reformei morale???Chiar asa…politrucilor….asta i reforma n invatamant….duceti copiii la bar?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.