Mister în jurul transportului cu elicopterul a parlametarilor PDL

0

foto: Florin Floreanu

Instituţiile ialomiţene păstrează misterul în jurul cursei de transport aerian care a preluat 3 parlamentari PDL din Galaţi şi Tulcea, de la Slobozia.
O certitudine este că deputaţii au intrat în Slobozia miercuri, în jurul orei 14, dinspre Brăila, deşi drumul era închis. La intrarea în oraş, cele două maşini de teren erau însoţite de două utilaje de deszăpezire. Pasagerii Jeep-urilor au declarat echipajului de poliţie că sunt deputaţi PDL şi că vor fi preluaţi de un elicopter din Slobozia.
Conform martorilor, în jurul orelor 16, un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, de 4 locuri, a aterizat pe drumul naţional 2A la intrarea în Slobozia dinspre Urziceni, iar zona a fost asigurată de echipajul de poliţie care se afla în teren.
O cursă similară era aşteptată la Slobozia, miercuri la orele prânzului. Cel mai probabil, pentru că parlamentarii au întârziat la întâlnirea cu primul elicopter, zborul a fost coordonat spre Călăraşi, de unde, oficial, a preluat câţiva oameni de afaceri.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.