Mitică Vişan trimis în judecată

1

Scadenţa crizei economico-financiară îi aduce pe mulţi dintre patronii din judeţ în faţa instanţei, unde dau socoteală pentru practicile incorecte folosite în relaţiile contractuale, dar mai ales faţă de ignorarea obligaţiilor fiscale către bugetul de stat.
Luna aceasta, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui VIŞAN DUMITRU, sub acuzaţia de evaziune fiscală în formă continuată.
Inculpatul, în calitate de administrator al SC PRODESIGN SRL Slobozia, în perioada august 2007-martie 2011, a reţinut fără a vira contribuţiile şi impozitele cu reţinere la sursă, producând astfel un prejudiciu bugetului de stat în sumă de aproape 60.000 lei.
Evaziunea a fost realizată prin mai multe acte de executare săvârşite în baza unei rezoluţii infracţionale unice, iar dosarul a fost înaintat Judecătoriei Slobozia spre soluţionare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următorBalta ialomiţei inundată

1 comentariu

  1. E clara treaba,daca l-au prins pe Mitica s-au rezolvat toate……60.000….o suma uriasa…..pe ceilalti luati-i…..care isi fac de cap prin judet acoperiti de toate organele fiscale ….pe care ii stie toata lumea…..nici o nadejde….:)))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.