Miting anti-Băse la Slobozia

10

Mare miting USL la Slobozia în scopul mobilizării electoratului la referendumul pentru demiterea preşedintelui României.
audio miting USL
Peste 1000 de membri de partid ai PSD şi PNL din tot judeţul au venit în capitala de judeţ într-o demonstraţie de forţă privind participarea la referendumul din 29 iulie. Participanţii s-au adunat la stadion şi au venit în marş pe bulevardul Matei Basarab până în Piaţa Revoluţiei. De pe scena amplasată lângă Centrul Cultural au vorbit rând pe rând reprezentanţii politici ai USL-ului în Ialomiţa.
Copreşedintele Uniunii Social Liberale, Silvian Ciupercă, le-a cerut oamenilor să voteze duminică pentru demnitate. La unison, deputaţii PSD şi PNL din colegiile Slobozia şi Feteşti au îndemnat la demiterea preşedintelui pentru o acalmie politică şi socială.
Printre participanţii la miting s-a strecurat aseară şi un contra-demonstrant care a afişat o pancartă prin care punea egal între PSD, PNL şi zvastica fascistă. El a fost legitimat de jandarmi şi izolat de furia susţinătorilor demiterii lui Traian Băsescu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. Cam multi bani cheltuiti in campania asta…usl te cam afisezi la sfidare,precum acuzata Udrea cu gentile si pantofii…Si nu meritati sa purtati Tricolorul,nu aveti scrupule in a va atinge scopurile marsave-ati distrus Romania!!!

 2. De-abia e la al doilea mandat.Are timp sa o termine in 4 ani.Stiu sa cante imnul tarii sau sunt inculti ca cei care striga jos basescu?

 3. o multime de oameni disperati asta se vedea pe fatza lor.
  cam toti isi joaca o carte majora, daca nu cumva ultima.
  dar mai e ceva important pentru respectarea legii ! tovarse prefect ce veti intreprinde impotriva functionarilor publici care au participat la o manifestare politica ? (conform art. 44, alin(3) din legea nr.188/1999 ” Functionarii publici au obligatia ca, in exercitarea atributiilor ce le revin, sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea publica a convingerilor si preferintelor lor politice, sa nu favorizeze vreun partid politic sau vreo organizatie careia ii este aplicabil acelasi regim juridic ca si partidelor politice”).
  personajul cu zvastica fascista e functionar public !!! oare se respecta in sfarsit legea? (adica persoana trebuie scoasa din randul functionarilor publici si trecuta pe o treapta de munca care sa ii permita si implicarea in viata partidelor politice – sa fie toata lumea multumita).

 4. Da, personajul in cauza este intr-o foto la articolul Lozinci in soare, vorbeste la microfon la mitingul PDL (inca o abatere de la litera legii).

 5. Sa-i vad acum pe usl-istii ca au pierdut.Vroiau sa faca ordine in tara intr-o luna,si au luat-o in mana.Niste prostanaci.I-au prostit pe aia sa iasa la miting,iar la referendum s-a vazut ca le-a zis pas lui ponta si antonescu.Traiasca Romania!

 6. Curtea Constitutionala va valida referendumul pentru ca:
  1) Daca ne luam dupa recensamantul din 2011 sunt peste 50%
  2) Daca scorul final ramane 45% + boicotul PDL-UDMR = 65% voturi. Este incorect sa te folosesti de cei care oricum nu voteaza niciodata sa spui ca il sprijina pe Basescu.

  Cat ne va costa, daca Basescu ramane la putere ajutorul acordat de UDMR?
  Mai multa autonomie?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.