Miting pentru spital la Ţăndărei

4
Uniunea Social Liberală din Ialomiţa strânge sâmbătă rândurile în faţa Primăriei Ţăndărei pentru un miting de susţinere a cauzei celor 38 de mii de cetăţeni din zonă, care vor să beneficieze de serviciile medicale oferite de spitalul orăşenesc.
Protestul se desfăşoară ca urmare a intenţiei Ministerului Sănătăţii de a lansa în dezbatere publică un Proiect cu privire la reorganizarea sau restructurareaa unor spitale publice de sub autoritatea consiliilor locale şi judeţene, în această situaţie fiind propus spre desfiinţare/reprofilare Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.
Potrivit unui comunicat de presă comun al organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL,  comunităţile locale din zonă, autorităţile administraţiei publice locale şi judeţene, consideră inoportună şi neavenită iniţiativa ministerială, de transformare a unităţii medicale în centru de bătrâni.
La miting sunt invitaţi toţi cetăţenii din Ţăndărei şi din localităţile alăturate, asociaţiile profesionale şi ONG-urile, pentru a transmite un semnal puternic şi  a nu se ajunge la desfiinţarea spitalului orăşenesc.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

4 comentarii

 1. Cseke Attila a precizat că instituţia pe care o conduce a făcut, anul trecut, investiţii importante la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Târgu Mureş, care s-au ridicat la 8,7 milioane de lei, fiind vorba despre cel mai performant spital din România, în afara institutelor, transmite corespondentul Mediafax. “Sunt investiţii importante, dar, din punctul nostru de vedere, justificate având în vedere şi importanţa, şi tradiţia medicală a Târgu Mureşului pe harta ţării, nu numai pe această zonă a României, precum şi indicatorii foarte buni ai acestui spital. Practic, vorbim de cel mai performant spital din România, în afara institutelor care există, drept urmare ministerul a alocat această sumă de 8,7 milioane de lei pe diverse paliere. Mă bucur să constat că, prin aceste investiţii, nu mai există secţie care să nu fie reabilitată de-a lungul timpului”, a spus Cseke, completând că, în mod cert, mai sunt multe lucruri de făcut, iar ministerul va susţine SCJU Târgu Mureş în continuare, “pentru că Târgu Mureşul merită a fi susţinut”. Cseke a adăugat că, anul trecut, s-au făcut investiţii substanţiale şi la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, administrat de Consiliul Judeţean Mureş. Este vorba de o sumă de 5,7 milioane de lei, “bani alocaţi de Ministerul Sănătăţii, la care şi CJ şi-a adus o contribuţie importantă”.

  de la http://www.gandul.info/news/ms-sustine-dotarea-spitalelor-mari-la-standarde-europene-pentru-ca-pacientul-sa-nu-mai-fie-pacalit-in-centrele-unde-utilitatile-nu-corespund-7977932

 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 3. Daca ai rabdare sa cauti pe google, de exemplu dupa adresa de mail lasata, vei gasi acelasi anunt, absolut identic, pe inca vreo 15 bloguri. Posibil sa fie mult mai multe, dar ma plictisisem cautand si gasind…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.