Miting USL autorizat

0

foto: Florin Floreanu

Peste 1.000 de ialomiţeni sunt aşteptaţi să participe mâine la mitingul organizat de Uniunea Social Liberală, în municipiul reşedinţă de judeţ.
USL Ialomiţa a obţinut autorizaţie pentru organizare unei manifestări ample de stradă, în data de 18 ianuarie, de la ora 16.
Timp de 4 zile, seară de seară, protestatarii s-au adunat la Centrul Cultural, pentru ca apoi să traverseze în faţa Prefecturii şi să scandeze împotriva coaliţiei de guvernare dar mai ales la adresa preşedintelui ţării: “noi de’aicea nu plecăm până nu o pleca singur de la conducerea ţării…”, spune unul dintre participanţii la miting.
La manifestaţiile de marţi au participat şi liderii social democraţi. Preşedintele PSD Ialomiţa susţine că România are nevoie mai mult ca niciodată de un Guvern de Uniune Naţională, care să organizeze alegerile:  “Ceea ce s-a întâmplat acum este doar o asociere voluntară şi spontană a celor care simt că este momentul ca România să aibă soluţie la criza politică în care se află. Cei mai curajoşi, responsabili şi oneşti cetăţeni simt obligaţia de a participa la această mişcare de protest care se va finaliza cu o soluţie la criza politică în care se află ţara. Iar această soluţie este demisia Guvernului Boc, demisia lui Traian Băsescu şi un Guvern de Uniune Naţională care să pregătească alegerile. În fond este vorba de speranţa şi încrederea oamenilor că ţara asta se poate guverna mai bine, democratic, prin consultarea populaţiei”, a declarat Silvian Ciupercă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.