Mobilizare generală pentru examenul de bacalaureat – meditaţii gratuite!

6

ileana contrut

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Ialomiţa recomandă părinţilor elevilor din anii terminali să verifice situaţia şcolară a acestora şi să se intereseze de meditaţiile gratuite din cadrul unităţilor de învăţământ. 
Profesorii de la clasă organizează începând de acum ore suplimentare pentru materiile de examen atât la clasa a opta cât şi la a 12-a în zilele de sămbătă sau după cursurile zilnice, în funcţie de solicitările elevilor. Pentru a fi siguri că elevii merg la şedinţele gratuite de meditaţii, părinţii sunt sfătuiţi să se intereseze de evoluţia lor şi mai ales de prezenţele consemnate de către cadrele didactice.
Orele de meditaţii se desfăşoară în cadrul unităţilor de învăţământ şi sunt disponibile şi pentru elevii din penultimul an de studiu de dinaintea examenelor naţionale.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Asa,ma,repejor la meditatii gratuite inainte cu doua luni de examene,ca 8 respectiv 12 ani ati frecat menta.De ce ore suplimentare?Daca nu sunt suficiente cele standard sa aducem Dormeo si Delimano in scoli si sa ne mutam elevi si profesori acolo poate scoatem de-un 6…Pe parinti ii doare-n fes,nu-i mai deranjati!

 2. Cine ii plateste pe profesorii care fac meditatii gratuite? nimeni

  Cati elevi vin la aceste meditatii?  foarte putini

  In cine se arunca prima oara cu piatra atunci cand odraslele pica BAC-ul? …..

   

   

 3. Dar de Mită la Bac…Otilica socialista și Anica democrata…nimic, nimic)) Fi ne ar partidul de căcat roșu și coabitarea populară porrtocalie))

 4. Ce inseamna "meditatii" ? Metoda de facut bani ?

  Daca spunem in cor ca elevii au nevoie de meditatii atunci trebuie sa acceptam ca programa scolara este o gluma proasta facuta de prosti .

  De ce sa am nevoie de meditatii ? Examenele nu se dau din materia predata in scoala ,la ore ?

  Daca examenele nu se refera la materia invatata in scoala ,la orele de zi cu zi ,inseamna ca aveti voi profesorii o problema ,nu elevii.

  Daca vreau sa aprofundez o materie , atunci da ,ma duc si invat suplimentar ,e alegerea mea . Subiectele la un examen scolar nu trebuie sa faca referire la ce am invatat eu suplimentar ,trebuie sa faca referire la ce am invatat in scoala.

   

  "Meditatii" inseamna de fapt "afacere" , profesorii nu isi fac treaba in clasa ca sa vina elevii la meditatii .

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.