Mobilizare pentru un copil grav bolnav

1

hhkhkh

sursa foto: facebook.com

Ialomiţenii donatori de sânge sunt rugaţi să se mobilizeze pentru salvarea vieţii unui copil de trei ani din Slobozia.
Băieţelul a fost diagnosticat săptămâna trecută cu o formă gravă de leucemie, iar acum se zbate între viaţă şi moarte la un spital din Bucureşti, unde medicii luptă să-l menţină în viaţă pentru a-l putea pregăti în eventualitatea unui transplant de măduvă.
Directorul Centrului de Transfuzii din Slobozia, Raluca Cruceat, precizează că numărul donatorilor trebuie să fie constant pentru a acoperi nevoile zilnice ale spitalului, dar şi urgenţele medicale.
Donatorii se pot adresa Centrului de Donări din municipiu pentru a veni în sprijinul copilului, dar şi pentru alte cazuri ce necesită transfuzii. 
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Hmm…PRESA…, neoficial, principala putere a statului, infrumuseteaza lucrurile precum un fard sidefat. Dragilor, mai terminati cu articolele astea ieftine. In primul rand donatorii Ialomiteni nu au un rol prea mare in salvarea baietelului. Se vede clar ca titlul nu are legatura cu articolul, si nici prima fraza din articol cu urmatoarea. Ce usor va folositi de necazul oamenilor! Daca va ardea sa obtineti necesarul de sange pentru copil faceati public si o grupa sanguina si un RH. Logic? Da, dar mai intai descrieti pe scurt necazul si situatia actuala a pacientului(sincer, mi.e greu sa cred ca la spitalul unde este internat in prezent se stinge din viata din cauza lipsei de sange, iar daca doneaza toata Slobozia, va trai bine merci). Apoi….ajungeti la tinta….sa vina domnule, lumea sa doneze pentru tot spitalul Slobozia, si toate urgentele ca doar ce a trecut putin timp de la ultima ancheta la centrul de transfuzii.Realy?Deci…dupa spaga obligatorie denumita Donatie, ajungem sa cerem oamenilor si sange sa mai aducem ceva beneficii spitalului. Alo, Presa, mai scriem si noi ceva logic?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.