Moș Crăciun a adus la Urziceni preţuri majorate la apă şi serviciile de canalizare şi epurare

1

primarul-sava-urziceni

Consumatorii casnici vor plăti cu 14 bani în plus metrul cub de apă, iar tariful pentru canalizare- epurare va fi mai mare cu 31 de bani. Preţurile pe metrul cub vor urca astfel pentru populaţie la 3,6 -respectiv 2,84 lei/mc, cu TVA inclus. Consumatorii industriali vor trebui să achite 3,02 lei lei/mc de apă potabilă şi 2,29lei/mc pentru canalizare-epurare, preţuri fără TVA.
Decizia a fost luată în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la începutul lunii trecute cu votul favorabil al tuturor celor 7 primari din localităţile deservite de Ecoaqua S.A. Călăraşi şi a fost motivată de directorul societăţii, Cezar Paul Neagu, de creşterea serviciului datoriei impuse de cofinanţarea celor două proiecte de dezvoltare şi reabilitare a infrastructurii tehnico – edilitare, majorarea cu 6 procente a preţului la energia electrică începând cu 1 ianuarie 2013 şi creşterea cu 7,6% a cheltuielilor salariale. În plus, preşedinele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecoaqua, Dănuţ Mâţu, a invocat la momentul şedinţei din noiembrie ca argument principal, în favoarea majorării, pierderile din reţea.
Ultima indexare a preţurilor la serviciile de apă-canal prestate de Ecoaqua fusese operată la 15 martie.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Băi Mâțule,poi noi deja plătim lunar pierderi(hoție) ics ron/m3 apă,in funcție de socotelile dubioase (furăcioase) ale asociațiilor de locatari,că nu se pupă m3 declarați de locatari cu m3 citiți pe apometrul Ecoaqua,bla,bla,bla,niste nenorociti.Acu voi ce pierderi invocați ca să măriți prețul apei?Vreți să intrăm in conflict care pe care plătește pierderile,sau fiecare cu p…ierderea măsii?Puneți-ne,mă,in cârcă,sa vedem cât o sa mai putem duce!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.