Motor Park din nou la start

0

geege

Pasionaţii de viteză sunt aşteptaţi sâmbătă pe circuitul ,,Motor Park’’ de la Adâncata unde va avea loc prima etapă a campionatului naţional de viteză pe circuit organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.
Managerul circuitului, Willi Nicolae, spune că evenimentul programat în week-end reînvie o tradiţie abandonată în ultimii ani din cauza faptului că în România nu a existat un circuit care să permită organizarea de competiţii similare.
Întrecerile se vor desfăşura în sistem ,,time attack’’ ceea ce presupune că fiecare concurent intră în concurs contra-cronometru, la fel ca în concursurile de viteză în coastă. Manşa de încălzire constă într-un tur preliminar ,urmat de turul cronometrat. După trecerea liniei de sosire concurenţii vor parcurge aşa numitul tur de răcire după care vor reintra în paddock.
Antrenamentele oficiale sunt programate mâine, între orele 8.00 şi 13.00, iar cursele sâmbătă, cu începere de la ora 13.00. Până la ora difuzării acestei ştiri erau înscrişi în cursă nouăsprezece participanţi din ţară şi un australian care va concura pe un autoturism Logan modificat şi care se aşteaptă să fie atracţia principală a zilei.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.