Mulţumim din inimă Partidului

1
Primăriile din judeţ pierd la rectificarea de luna aceasta, 96 de miliarde de lei vechi din banii pentru echilibrarea bugetelor locale. Sumele defalcate din TVA, care se returnau în teritoriu, vor rămâne în mare parte la bugetul de stat.
Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, spune că diminuarea sumelor de echilibrare din taxa pe valoarea adăugată este o lovitură pentru autorităţile locale.
Iniţial, judeţului Ialomiţa i-au fost alocate pentru echilibrarea bugetelor locale din fondurile colecate din TVA, 380 de miliarde de lei vechi. La repartiţia de toamnă, sumele s-au diminuat cu 96 de miliarde de lei vechi, ceea ce va afecta în mod direct funcţionarea primăriilor din judeţ, care au rămas fără singura sursă sigură de venit.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Adica, avem primarii care au drept singura sursa de venit bugetul central? De ce nu decide consiliul judetean, impreuna cu alte organe, stoparea risipei reprezentate de aceste entitati locale, prin comasarea lor? S-ar mai imputina si politicienii …

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.