Municipalitatea pune bazele pentru încă un cartier rezidenţial la Slobozia

2

La iniţiativa a 30 de proprietari de terenuri din zona LACTILROM, zona din vestul oraşului va fi încadrată la o altă categorie de folosinţă şi va fi dotată corespunzător unui cartier rezidenţial.

Exact în aceeaşi locaţie are teren şi îşi construieşte o casă si primarul Gabi Ionaşcu. Edilul a explicat într-o conferinţă de presă proiectul de dezvoltare a zonei de vest a oraşului, la ieşirea spre Urziceni.

Amănunte privind planul urbanistic zonal a oferit unul dintre cei 30 de iniţiatori ai proiectului de hotărâre, prezent în conferinţa de presă, în calitate de  beneficiar şi urbanist. Arhitectul Ion Vede sustine că includerea zonei în intravilanul oraşului va fi un câştig pe termen lung.

Propunerea urbanistică va fi supusă aprobării consilierilor locali la şedinţa de luna aceasta.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Cat timp primarul nu avea interes in zona, s-a opus cu toate puterile sale acestei initiative. Acum… a facut ceea ce face de mult timp, s-a intors la 180 grade, dupa propriile interese. Fiindca nu e de colea ca sa plateasca municipalitatea canalizarea si alte utilitati. Cum insa se vor impaca locuitorii zonei cu vecinatatea platformei industriale? Pun pariu ca peste ceva timp se va da o hotarare de consiliu local prin care se vor interzice activitatile industriale intr-o zona rezidentiala!

  2. pai din 2010 vom platii ca prostii texe mai mari din cauza unui hcl care spune ca Slobozia va deveni oras rezidential si ca toti vom platii taxe egale sa ii fie rusine domnului primar

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.