Muzică prea tare în cluburile din Slobozia

0

Distracţia de sâmbătă noaptea este prea multă şi prea tare la Slobozia.
Două dintre cluburile din municipiul reşedinţă de judeţ se văd nevoite să-şi ajusteze decibelii din difuzoare. În urma unor verificări la nivelul de sunet, specialiştii în măsurarea zgomotului au constatat că în două locaţii de distracţie, muzica este prea tare şi îi deranjează pe vecini.
Amplitudinea undelor sonore percepută ca volum a depăşit nivelul maxim admis de 15- 25 decibeli, iar în baza buletinului de analiză emis se vor dispune măsuri de remediere a situaţiilor. Weekend-ul trecut, efective din toate structurile operative ale poliţiei municipale, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia Locală Slobozia, au fost angrenate în acţiuni ample de verificare şi control pentru a identifica autorii de fapte penale sau contravenţionale şi pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.
Pe parcursul celor trei zile, poliţiştii au legitimat peste 650 de persoane şi au controlat 9 societăţi comerciale, fiind aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 18 mii de lei.
Prin filtrele rutiere instituite au fost verificate peste 500 de autoturisme, fiind reţinute 5 permise de conducere şi constatate mai multe infracţiuni. În 3 cazuri, pe lângă măsura de aplicare a punctelor amendă, s-a dispus şi retragerea certificatului de înmatriculare a vehiculului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.