Ne-am ajuns!

0

Pentru a obţine dreptul de şedere în România, doi pakistanezi au plănuit să se căsătorească cu două tinere din Bora, contra unor sume de bani. Oamenii legii au intrat pe fir şi au întrerupt aranjamentul de convenienţă.
Şeful biroului judeţean pentru imigrări, comisar Cătălin Ursea, spune că la nivelul structurii existau informaţii potrivit cărora o filieră urmărea găsirea de tinere dispuse să se căsătorească cu străinii, contra unor sume de bani. Atât tinerele, cât şi cei doi pakistanezi, au vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani şi aveau depuse la primărie documentaţiile necesare încheierii căsătoriei.
Prinşi şi dovediţi, cei doi pakistanezi au termen 15 zile să părăsească benevol ţara, în caz contrat vor fi conduşi sub escortă până la avionul cu care vor ajunge în ţara de origine.
Acesta este primul caz cu pakistanezi dornici să se căsătorească cu românce, depistat în 2011. Anul trecut au fost descoperite 5 căsătorii aranjate între ialomiţence şi marocani. O căsătorie de convenienţă îi costă pe cetăţenii străini peste 2000 de euro, în funcţie de detaliile aranjamentului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.