Ne vedem joi

0

Joi, 28 iulie, Consiliul Local Slobozia se reuneşte în şedinţă ordinară, cu 22 de proiecte pe ordinea de zi.
În capul listei se află rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului pentru luna iulie, probarea contului de execuţie bugetară pentru trimestrul doi al anului, dar şi proiectul de hotărâri, privind decontarea cheltuielilor de transport pentru cadrele didactice care nu dispun de locuinţă în Slobozia.
Alocarea sumei de 8 mii de lei pentru desfăşurarea taberei Excelenţei Ialomiţene din Bugetul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport şi Tineret este un alt punct supus dezbaterii, la iniţiativa primarului Gabi Ionaşcu.
Proiectul de hotărâre privind transformarea unor funcţii din cadrul aparatului de specialitate al primarului Municipiului Slobozia, Serviciului Public de Asistenţă Socială şi Direcţiei municipale pentru cultură sport şi tineret, este un alt punct aflat în dezbatere pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din 28 iulie. Extinderea cimitirului Slobozia Nouă prin efectuarea unui schimb de terenuri cu o societate comercială, precum şi prezentarea taxei speciale de divorţ , pe cale administrativă, instituţiei prefectului, sunt alte subiecte pentru dezbaterea publică de la sfârşitul lunii.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.