Neacşu loves (not) Geoană

4

Deputatul Marian Neacşu se numără printre cei care vor vota împotriva actualului preşedinte al Partidului Social Democrat. Parlamentarul de Ialomiţa a explicat în emisiunea Agenda Publică de ce candidatura lui Mircea Geoană este nepotrivită, în primul rând din prisma rezultatelor la alegerile prezidenţiale: “N-am sa votez cu Mircea Geoana si am sa justific aceasta chestiune intr-o singura fraza: l-am socotit un foarte bun prezidentiabil si a dovedit destul de importante calitati si pentru a conduce partidul, numai ca n-a reusit sa depaseasca un anumit nivel. Noi avem nevoie de un presedinte de partid sau de un candidat la presedentie care sa poata sa si castige competitia respectiva, asta este problema!  Nu este foarte important sa avem un candidat sau un presedinte care da bine pe sticla, este bine receptat la televiziuni, da o impresie de larga respiratie europeana si mondiala, dar, cu toate astea, noi pierdem de fiecare data alegerile. Domnul Geoana a fost un foarte bun lider de partid pentru simpatizantii partidului dar nu a fost un la fel de bun lider pentru baza organizationala a partidului.”

Marian NEACSU a mai spus că cel mai curtat candidat este Cristian Diaconescu şi ca regretă retragerea din cursa pentru sefia partidului a lui Adrian Năstase: “Personal regret ca s-a retras Adrian Nastase, nu pentru potentiala simpatie pe care as fi avut-o pentru domnia sa, ci pentru ca era un competitor extrem de important si imi place sa aleg intre oameni puternici, imi place sa ma las convins de oameni de reprezentativitate. Iar Adrian Nastase este in mod cert unul dintre cei mai buni politicieni pe care-i are Romania.”

Pentru preşedenţia Partidului Social Democrat s-au înscris 9 candidaţi, printre care şi Victor Moraru, primarul orasului Amara.

Clementina Tudor

4 comentarii

  1. In afara de a pupa sau nu in fund pe cineva (nu neaparat pe Cineva care stie) ti se pare ca Neacsu a mai facut ceva pt judetul asta? EU cred ca nu. Tot sictirul pt astfel de papagali buni numai de gura in campaniile electorale. Chiar daca iese Iliescu presedintele PSD, deja lumea are sila si lehamite pt PSD mai mult decat orice alt partid. Imi vine sa vars cand vad PSD Ialomita.

  2. Dupa razboi multi viteji s-arata,D-nul Neacsu daca avea c…e candida impotriva cinstitului si compentului Ciuperca si d-abia dupa putea sa vorbeasca impotriva sefului pe linie politica.

  3. se pare ca tov. Ciuperca este presedintele comisiei de validare a congresului:))
    Si eu am lehamite de PSD-ul local care stie sa faca doar promisiuni si astept cu nerabdare ca acest partid sa se sparga…atunci sa vad ce forta vor mai avea:))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.